Mennyire tisztességes úgy gyereket vállalni, ha a szülő előre tudja, hogy nem tudja eltartani?
Gimis korú gyerek esetén ezt nem láthatta a szülő előre. Alaphangon 15 évről beszélünk.
Te tudod milyen lesz az életed 15 év múlva? Kötve hiszem.
Kérdező, te nem vagy normális!
15-18 évre előre tudni ezt? Azt se tudhatja, hogy együtt lesz-e még házastársával, vagy hogy élni fog-e egyáltalán! Vagy hogy az a gyár, ahol dolgozik, egyáltalán létezni fog-e még?
Nem tudom, te hány éves vagy, de én 6-8 évesen jobban átláttam, mi hogyan zajlik az életben, mint te.
A magatokfajta gyereknek tanácsolnám, hogy vonuljon be nevelőotthonba, aztán megtanulná megbecsülni azt, amit jelenleg kap.
Két dolgozó emberről beszélsz, akik nem tudják megvenni az alapvető dolgokat a gyerekeiknek.
Te.... lehet, hogy nem ők a hibásak egyedül?!
Szerinted mennyire normális, hogy két dolgozó szülő mellett nyomorog egy átlagos család?!
És ne tudd meg, hányan élnek így.
Lesz majd nem sokára választás, azt írod, nem vagy gyerek: gondolj erre, mikor jönnek a kopogtatócédulákért, meg mész tenni az ikszet.
Ha csak az vállalna aki biztos benne 100%-ig hogy el tudja majd látni 20+ éven át, akkor elég hamar elnéptelenedne az ország.
Vannak amúgy fokozatok. Sokan hiába szegények, azért alapvetően fel tudják nevelni a gyereket. Max tényleg azokat nem értem, akik tényleg kilátástalan nyomorba, meg falu végi putriba szülnek gyereket. Csak hát ugye az ilyen embereknek a felelősségtudata meg értelmi szintje is elég alacsony az esetek többségében.
Én 8. után minden nyáron dolgoztam, és nem azért mert KELLETT, hanem mert jó érzés volt megdolgozni azért amire vágytam, és nem anyuéktól kellett pénzt kérni. Büszke voltam magamra, és a szüleim is rám!
Egy gimis se fog belepusztulni ha nyaranta diákmelózik, hogy kedvére való ruhákat hordhasson...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!