Hogy kerüljek nevelőotthonba?
15/L
Én vagyok a család fekete báránya de nem tudom miért,jól tanulok,nem káromkodok,külsőm átlagos.
Kinek/hogy tudnék szólni hogy nevelő otthonba kerüljek?
(mit csináljak hogy elküldjenek?)Akiben 100% ban megbízok és kiáll mellettem az a nővérem de ő Amerikában van,nem tudok neki szólni.Anyám nem iszik nem dohányzik,apám egy évben max. 2 rúg be.Bátyám csak dohányzik.Voltam már pszichiáternél is mert túlságosan befelé forduló típus vagyok,iskolában is csak keresek egy sötét csöndes helyet,és várom hogy vége legyen a napnak,nem szólok senkihez,és nem várom el senkitől hogy hozzám szóljon. 1X próbáltam felvágni az ereimet a csuklómnál.Már nincs kedvem élni.15 éven keresztül csak ütöttek,és kiabáltak velem.Kicsi koromból is csak a veszekedésekre emlékszem.Egyszer voltam pszichiáternél, muszáj volt hazudnom, mert anyám azt mondta hogy agyonver,mindent megkapok amit kérek de nem azért mert szeretnek,hanem hogy tűrjek el mindent.(nem vagyok adoptált)
A területi gyermekvédelmi központot kellene felhívnod, vagy bemenned. Sajnos nincs egységes honlapjuk, keress rá a neten.
Saját kérésedre be tudnak tenni pár napra krízisotthonba, vagy kérheted a végleges kiemelést is.
Mindenesetre, ha már ott vagy, tudsz beszélgetni szakemberekkel, és kaphatsz némi segítséget. A nővéredhez nem tudsz kimenni tanulni?
Pszichológushoz tudnál menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!