Mennyi rá az esély, hogy apámhoz kerüljek?
Figyelt kérdés
A szüleim válnak, apa elvileg anyára hagyna, de anya munkanélüli, képzettsége sincs, apa pedig jól keres és én is azt mondom majd a tárgyaláson, hogy hozzá szeretnék kerülni.2013. jan. 13. 11:57
1/17 anonim válasza:
Ha apud nem akarja, hogy hozzá kerülj, akkor az esély nulla.
2/17 A kérdező kommentje:
De a bíróságon nem az én érdekeimet nézik? A válásban a gyerek az áldozat, nem?
2013. jan. 13. 12:15
3/17 anonim válasza:
Azért akarsz hozzá kerülni, mert jól keres...Rendes gyerek vagy, büszke lehetsz magadra. Az, hogy apád anyádra akar hagyni, neked nem mond valamit?
Szégyelld magad!
4/17 A kérdező kommentje:
Más ok is van, de az nem publikus.
2013. jan. 13. 12:19
5/17 anonim válasza:
Ha azt hiszed, hogy apád akarata ellenére majd nála helyeznek el, csak mert szerinted te vagy az áldozat, akkor tévedésben élsz.
(csak halkan jegyzem meg, hogy egy gyereknek nem mindig az szolgálja az érdekeit, amit ő gondol. Többek között ezért van annyi konfliktus szülő és gyerek közt)
Én biztos nem akarnék olyannal élni akinek nem kellek, csak mert pénze van. És látszik, hogy anyukádat semennyire sem tiszteled, csak mert munkanélküli. Gondolom csak arra jó, hogy gondoskodjon rólad. Az meg nem munka, igaz?
6/17 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy nem a pénz a baj, azt csak indokként akarom használni!
2013. jan. 13. 12:29
7/17 anonim válasza:
A két szülőd megegyezik, hogy anyudnál maradsz, ezt a bíróságon kijelentik, a bíró elfogadja, kész.
8/17 A kérdező kommentje:
Nem értitek...
Apa azért jobb, mert ő csak átnéz rajtam.
2013. jan. 13. 12:35
9/17 anonim válasza:
Te nem érted. Ha a szüleid közös megegyezéssel válnak, téged nem hívatnak be. Hogy gondolod, befutsz a tárgyalásra? Ha olyan jellegű problémád van anyuddal amivel veszélyeztet téged, azzal a gyámhatósághoz kell fordulni.
10/17 A kérdező kommentje:
Egyedül?
2013. jan. 13. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!