Hogyan rendezzem a kiadásaim úgy hogy ne kerüljek mínuszba?
Ma megjött a fizetésem, 119.000Ft
de egy fillér sem marad belőle az a legnagyobb probléma.
Nem tudom mi az ami leginkább fontos és mi az ami várhat még.
Szóval a kiadások:
avon: 5520 Ft (augusztus 28-ig volt a határ idő)
avon: 6277 Ft (szeptember 19 hat.idő.)
telefon: 6982 Ft (szeptember 19)
anyukámnak tartozok 35.000Ftal
a páromat megbüntették 45.000Ft-ra (szeptember 30 a hat.idő)
vennem kellene az autóra gumit 25.000Ft
olaj csere lenne esedékes: 25.000Ft
Plusz kellene egy tank benzin ami sacc per kb 20.000Ft
Nem tudom mi az amit hanyagolhatnék, és melyik a fontosabb, bár számomra mind az!
Avon nyilván nem létszükséglet.
Párod büntetését miért neked kell kifizetni?
Ha a gumi téli gumi, az várhat egy hónapot. Az olajcserét nem hiszem.
Benzin miért kell? Hova mész? Mehetsz biciklivel vagy ha nagyvárosban élsz, tömegközlekedéssel.
Most szórakozol? Avon? 5520+6277? Majdnem 12 ezer forint!
Ja amúgy te vagy akinek kint melózik a pasija és nem hoz haza pénzt...?!
Külsős tartozásokat megadnám: Avon, telefon (elég magas számla, szorítkoznék a legfontosabbra). Többet nem rendelnék havi 5-6 ezerért kozmetikai cikkeket, mert pénzkidobás. A kocsit megtankolnám, de a gumikra és olajcserére akkor költenék, ha a köv. fizum jön, ezt félretenném, tartaléknak, hogy ne anyukámtól kelljen kérnem legközelebb. A párom büntetését fizesse a párom. Anyukámnak megadnám, amivel lógok.
Azaz: 20.000.- tankolás + 12.000.-avon + 7000.- telefon = összesen: 40.000.- max. A többit félretenném, és a köv. fizumból újragondolnám a dolgokat. Tartalékolj, hogy ha szükséged lesz valamire, legyen pénzed és ne a szüleid húzzanak ki a gondokból. A párod számláit meg fizesse ő, nem hiszem, hogy ez akkora kérés lenne részedről.
Sziasztok! Az avon az olyan hogy van aki vesz is tőlem, szóval nem magamra költöttem az egészet, csak amit kifizettek azt elköltöttem, mert nem volt pénzem.
A párom büntetését pedig azért kell kifizetnem, mert az én nevemen van az autó és le fotózták gyorshajtásért!
Igen második,én vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!