Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan rendezzem a kiadásaim...

Hogyan rendezzem a kiadásaim úgy hogy ne kerüljek mínuszba?

Figyelt kérdés

Ma megjött a fizetésem, 119.000Ft

de egy fillér sem marad belőle az a legnagyobb probléma.

Nem tudom mi az ami leginkább fontos és mi az ami várhat még.

Szóval a kiadások:

avon: 5520 Ft (augusztus 28-ig volt a határ idő)

avon: 6277 Ft (szeptember 19 hat.idő.)

telefon: 6982 Ft (szeptember 19)

anyukámnak tartozok 35.000Ftal

a páromat megbüntették 45.000Ft-ra (szeptember 30 a hat.idő)

vennem kellene az autóra gumit 25.000Ft

olaj csere lenne esedékes: 25.000Ft

Plusz kellene egy tank benzin ami sacc per kb 20.000Ft

Nem tudom mi az amit hanyagolhatnék, és melyik a fontosabb, bár számomra mind az!

2013. szept. 10. 13:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát hallod, ha tudom, hogy mennyit keresek, és abból mennyi kiadásom lesz, nem rendelek kozmetikumot...
2013. szept. 10. 17:24
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább azon lepődtem meg, hogy előző hónapban is megkerestél 120 kilót, és egy vasad nincs félretéve arra az esetre, ha a kedves párodat 45 rugóra megbüntetik, mert a te kocsidat nyúzza, amire amúgy a kövi hónapban 70 000-et költesz.

A havi telefonszámlád irreális, ha azt nézzük, hogy lehetnél kártyás, lehetne olyan díjcsomagod, amiben ingyen/feleannyiért hívhatod azokat, akikkel gyakran beszélsz.

De ahogy a pöpec kis tartozásodból látom, nálad az alapoknál kellene kezdeni az oktatást.

Az avonról már nem is beszélek...

Kezdjük ott, hogy ha van gerinc az ürgédben, fizeti, amit összehozott. Aztán: mostantól előre megtervezném, hogy mire mennyit költök havonta, illetve, hogy mennyit rakok félre(mert ne röhögtess, hogy 120-ból nullára futsz ki gyerek, hitel, rezsi és egyebek nélkül)

Aztán: mindenből megkeresném az olcsóbb megoldást(mert az sem igaz, hogy az Avonnál nincs olcsóbb de jobb).

Otthonhagynám a kocsit, amikor csak lehet. A benzin nem olcsó.

Lecserélném a pasit.

Dióhéjban ennyi.

2013. szept. 10. 17:52
 23/23 anonim ***** válasza:
na, sikerült megoldani a dolgaidat, hogy mindenikek jó legyen?
2013. szept. 16. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!