Kinek mennyi penzt adnak a szulei egy honapban?
Figyelt kérdés
Es megvagytok vele elegedve?Mire koltitek?
Kort is irjatok.
17˛/l
2016. febr. 2. 17:54
1/24 anonim válasza:
17 éves koromban (számodra ez lényeges) ha minden igaz a családit kaptam meg, ami 12-13 ezer Huf volt. 22/f. D:
2/24 anonim válasza:
Én is a családi pótlékot kapom meg ami 13 ezer de nekem kell fizetnem kb mindent ami az enyem ruhakat cipot stb
3/24 anonim válasza:
17 évesen még naponta-kétnaponta kaptam pénzt. Legfőképpen ételre ment el, ha bármi másra kellett, arra külön kértem - meg volt nálam mindig pár száz forint, hogy ne legyek teljesen pénz nélkül.
Elégedett voltam vele.
4/24 anonim válasza:
Én ha kértem, két pofont kaptam.
Elégedett voltam vele.
5/24 anonim válasza:
Semmennyit. Mamáimtól szoktam kapni pénzt.
6/24 anonim válasza:
Semennyit, mivel 42.000 forint ösztöndíjat kaptam havonta. ( 11. és 12. osztályban, 9. 10-ben csak 10ezret )
7/24 anonim válasza:
Én semmit, ami kell, azt nem én fizetem. Jó így.
8/24 anonim válasza:
Semennyit. Mivel rettentő csórók voltunk, így 500 forint is luxusnak számított volna. Amikor már megtehettem, akkor diákmunkát vállaltam, majd ugye az egyetemen szociális és tanulmányi ösztöndíj is segített.
9/24 anonim válasza:
semennyit
suli mellett dolgozok, szinte mindent magamnak fizetek
17l
10/24 anonim válasza:
Én 17 éves koromban 100 forintot kaptam 1 hétre (kollégista voltam), abból 40 forint volt a busz oda-vissza, 60 forintot meg arra költöttem, amire akartam. Én gofrit vettem belőle, néha moziba mentem, vagy ittam egy meggymárkát, stb. Elégedett voltam ennyivel.
Mostanában már nem kapok semennyit. :( ;)
45/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!