Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha minden hónapban szinte...

Ha minden hónapban szinte könyörögnöm kell a gyerektartásért figyelembe vegyem ezt továbbra is?

Figyelt kérdés
Már többször eldöntöttem, hogy letiltatom inkább a fizetéséből. De ilyenkor mindig azzal jön, hogy neki ez nagy szégyen lenne a hivatalban. Megígéri, hogy ezután másképp lesz. Persze minden marad a régiben. Mit tennétek?

2014. dec. 18. 08:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%
Ez egy baromság, amit mond. Nekem mindent a fizetésemből tiltanak, mert nem akarok csekkeket rohangászni. Rezsi, internet, biztosítás, mindent vonnak a számláról. Ebben mi a szégyen? Én magam kértem hogy a gyerektartást vonják a számlámról, mert sokkal egyszerűbb mint havonta számontartani, utalgatni, stb. És senki nem nézett rám lenézően.
2014. dec. 18. 08:21
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Az emberek fele elvált és tartást fizet, ő is ki fogja bírni. Inkább a kontroll elvesztésétől fél, hiszen innentől semmi beleszólása nincsen abba, mikor fizeti a tartást.
2014. dec. 18. 08:23
 3/12 anonim ***** válasza:
68%
mondd meg neki, ha még egyszer ez lesz, minden további figyelmeztetés nélkül letiltatod (már ha lehet csinálni ilyet ha fizetget, ehhez szerencsére nem értek). Neki lehet, hogy nagy szégyen, de neked meg minden hónapban fölösleges stressz, hogy na most jön a pénz vagy nem.
2014. dec. 18. 08:30
 4/12 anonim ***** válasza:
57%
1-es más a letiltás,meg más az ha önként utaltat.Te meg ne könyörögj neki,tiltasd le az a biztos.Aztán had szégyellje,annyi hátránya lesz nem fog tudni hiteleket felvenni,mert úgyi akitől tiltani kell, az rossz adós oda nem ad a bank se fusson a pénze után.De ez is legyen az ő baja
2014. dec. 18. 08:39
 5/12 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, ahogy ti. De a volt feleségem arra hivatkozik, hogy nőknél ez más megítélés alá esik. Ő szégyellné a kollégái, kolléganői előtt ha kitudódna, hogy gyerektartást fizet.
2014. dec. 18. 08:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ő játszotta el a bizalmat azzal, hogy nem fizetett időben. Ez a következmény.
2014. dec. 18. 08:56
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg, hogy állítson be egy állandó átutalási megbízást a számláján.
2014. dec. 18. 09:06
 8/12 anonim ***** válasza:
67%
1-es vagyok nem tudom miért pontoztatok le. Arra céloztam, hogy ha a volt pár csak azért nem megy bele a letiltásba, mert ez neki ciki, akkor kérvényezheti ő maga is, és máris nem ciki. Azért más hogy az ex bemegy a munkahelyre és az asztalra csap, hogy X nem fizet tartást, mint ha maga X megy be, hogy légyszi utaljátok az összeget minden hónapban mert nekem nincs időm postára menni. Tehát a lényeg, hogy ha tényleg csak a "szégyen" a baja, akkor intézhetné ő maga, és máris nem lenne szégyen.
2014. dec. 18. 09:08
 9/12 anonim ***** válasza:
54%

még mindig az első válaszoló vagyok....

"Ő szégyellné a kollégái, kolléganői előtt ha kitudódna, hogy gyerektartást fizet"

Nem tudom, milyen munkahely ez, de nálunk mindenki tudja, hogy gyerektartást fizetek, és ezért nem szóltak meg, ellenben a kollégám volt felesége már harmadszor jött be jelenetet rendezni (és jogosan), egyszer sírva, egyszer üvöltve, hogy mekkora egy tróger a kollégám, hogy a 250-es nettójából mi a szarért nem tudja normálisan küldeni azt a kemény 20 ezer ft-ot. Hát gondolom nem kérdés, hogy a munkatársak (főleg a nők) melyikünket tartanak szemétnek. Nálunk az a szégyen, ha valaki nem fizet tartást, és nem az, ha fizet.... Érdekes közösségben dolgozhat az exed.

2014. dec. 18. 09:12
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
pont erre gondoltam én is, mint utolsó, hogy kollégák előtt ségyelli a gyerektartás fizetést, de előtted, nem a nem fizetést???
2014. dec. 18. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!