Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha minden hónapban szinte...

Ha minden hónapban szinte könyörögnöm kell a gyerektartásért figyelembe vegyem ezt továbbra is?

Figyelt kérdés
Már többször eldöntöttem, hogy letiltatom inkább a fizetéséből. De ilyenkor mindig azzal jön, hogy neki ez nagy szégyen lenne a hivatalban. Megígéri, hogy ezután másképp lesz. Persze minden marad a régiben. Mit tennétek?

2014. dec. 18. 08:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
60%

Lhmmmm... szerintem a válaszadólnak nem tűnt fel, hogy itt egy ANYUCIKA a nem fizető tartásdíjra kötelezett - amiben egyébként semmi meglepő nincs, a férfiak se a nagy fizetési hajlandóságukról híresek, de ha a nőnek kellene tartásdíjat fizetni, az többnyire reménytelen...

(az meg tagadható de ettől még sajnos igaz, hogy a nők többsége még mindig lenézi azt a nőt, ahol a gyerek az apához kerül, és az anya a tartásdíjra kötelezett.... nem tudom, hogy ez a sötétség változni fog-e egyszer)

2014. dec. 18. 09:41
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Az anyuci azt szégyelli, hogy neki fizetnie a gyerektartást. Vagyis az apának ítélték a gyereket. És akkor itt jönnek a találgatások, vajjon miért?
2014. dec. 18. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!