Hogyan tagadjuk le, hogy apa velünk él?
Jelenleg is OTP junior kártyám van, és még soha nem okozott gondot az utalás.
Diplomához nem adnak észt sajnos.
Jó nagy csalók vagytok! Az ég világon minden ki fog derülni! Engem Debrecenbe vettek fel, a kollégiumi jelentkezéshez ha már véletlenül rosszul írtam volna el egy számot a szüleim jövedelménél, akkor elutasították volna a jelentekésemet... Meg nekünk kérni kellett papírt, hogy egy háztartásban hányan élünk... Nagyon remélem, hogy le fogtok bukni!
Ha utalásnál nálad van a kártyád, akkor nem kérik el a személyidet... Netbank nekem se volt automatikusan a káryámhoz, nem csináltak hozzá hozzáférést, de szépen bementem egyedül az OTB-be és megcsinálta nekem a nő. Azóta simán tudok utalni én is úgy, hogy nem kell a bankba rohangálnom... Ha egyetemre fogsz járni, szerintem jobban járnál ha lenne netbankod, mert suli időben eég sokat kell majd utalnod.
"Fél, hogy vissza élnek a pénzével"....Jesszusom....Jó nagy bajban lesztek ha már ez az 500 ft ekkora nagy fejtörést tud okozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!