Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tagadjuk le, hogy apa...

Hogyan tagadjuk le, hogy apa velünk él?

Figyelt kérdés
Felvettek egyetemre és 500 ft-ot kell utalni kollégiumra. Viszont én junior otp kártyával nem tudok utalni. Apa tudna, de anyával letagadtuk, hogy van velünk élő apukánk, hiszen elváltak 8 éve, de még apa nem tudott elköltözni és a nyugdíjából nagyon keveset ad csak anyának, ezért letagadtuk, hogy felvegyenek kollégiumba. Viszont ha apa utal, akkor kiderül hogy van egy apám. Anya nem akar utalni, fél hogy az egyetem visszaél a pénzével. Hogy mondjuk meg, hogy nem él velünk és nem támogat de valahogy mégiscsak kifizetett?

2018. aug. 17. 18:30
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
Köszönöm.
2018. aug. 18. 14:50
 42/53 anonim ***** válasza:
93%
Ez elég fura, mert ahogy kapsz otp junior kártyát, automatikusan csinálnak mellé netbank fiókot.
2018. aug. 18. 18:23
 43/53 anonim ***** válasza:
100%
Kamu,te meg tuti nem mész egyetemre..
2018. aug. 19. 00:01
 44/53 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező, ha ilyen teszetosza vagy, nem sok jövőt jósolok neked az egyetemen, főleg kollégistaként.
2018. aug. 19. 08:55
 45/53 anonim ***** válasza:
100%
Budaörsön is lehet utalni szombaton, de igazából nem ez a szomorú, hanem úgy az egész. A csaló és ostoba anya, a tehetetlen és életképtelen gyermek, akiből biztos jó szakember lesz, de orrot már nem biztos hogy fog tudni egyedül törölni, meg az apa, aki ugyanilyen észlény. Szép kis társaság.
2018. aug. 19. 20:01
 46/53 anonim ***** válasza:
100%
Egy leendő gazdaságinformatikus-hallgató, aki nem hallott még átutalási megbízásról, nem tudja kezelni a netbankot és nem tud elintézni egy 500(!!!) Ft-os átutalást. Aha, én meg a Dalai Láma vagyok...
2018. aug. 19. 23:10
 47/53 anonim ***** válasza:
91%
Azt ugye tudod, hogy a felvin is meg minden szutykos papiron alairtad, hogy BUNTETOJOGI FELELOSSEGEM TUDATABAN NYILATKOZOK... es te mesz gazdinfora, meg ugy egyaltalan egyetemre. Fantasztikus. Egy hetet nem adok neked, es sirva rohansz haza. Mar a targyfelvetelt se eled tul. Nem jutott eszukbe anyadeknak egy kicsit eletkepesebbre nevelni?
2018. aug. 20. 17:41
 48/53 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódjatok, az első félév után kivágják a főiskoláról/egyetemről... :)
2018. aug. 20. 21:07
 49/53 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg is OTP junior kártyám van, és még soha nem okozott gondot az utalás.

Diplomához nem adnak észt sajnos.

2018. aug. 22. 10:14
 50/53 anonim válasza:
93%

Jó nagy csalók vagytok! Az ég világon minden ki fog derülni! Engem Debrecenbe vettek fel, a kollégiumi jelentkezéshez ha már véletlenül rosszul írtam volna el egy számot a szüleim jövedelménél, akkor elutasították volna a jelentekésemet... Meg nekünk kérni kellett papírt, hogy egy háztartásban hányan élünk... Nagyon remélem, hogy le fogtok bukni!

Ha utalásnál nálad van a kártyád, akkor nem kérik el a személyidet... Netbank nekem se volt automatikusan a káryámhoz, nem csináltak hozzá hozzáférést, de szépen bementem egyedül az OTB-be és megcsinálta nekem a nő. Azóta simán tudok utalni én is úgy, hogy nem kell a bankba rohangálnom... Ha egyetemre fogsz járni, szerintem jobban járnál ha lenne netbankod, mert suli időben eég sokat kell majd utalnod.

"Fél, hogy vissza élnek a pénzével"....Jesszusom....Jó nagy bajban lesztek ha már ez az 500 ft ekkora nagy fejtörést tud okozni...

2018. aug. 24. 12:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!