Hogyan tagadjuk le, hogy apa velünk él?
Figyelt kérdés
Felvettek egyetemre és 500 ft-ot kell utalni kollégiumra. Viszont én junior otp kártyával nem tudok utalni. Apa tudna, de anyával letagadtuk, hogy van velünk élő apukánk, hiszen elváltak 8 éve, de még apa nem tudott elköltözni és a nyugdíjából nagyon keveset ad csak anyának, ezért letagadtuk, hogy felvegyenek kollégiumba. Viszont ha apa utal, akkor kiderül hogy van egy apám. Anya nem akar utalni, fél hogy az egyetem visszaél a pénzével. Hogy mondjuk meg, hogy nem él velünk és nem támogat de valahogy mégiscsak kifizetett?2018. aug. 17. 18:30
11/53 anonim válasza:
Mivel utalni kell, nem pedig kártyával fizetni, ezért a junior számla is tökéletesen megfelel. Hülye vagy vagy hazudsz?
12/53 anonim válasza:
I see sky... (... And Red roses too..).. And idiots too, Idiots everywhere.
13/53 anonim válasza:
Jól van na, szegényke milyen legyen ilyen anyával, aki nem utal, mert visszaélnek a pénzével? :) Nyilván neki is ezt tanította, hogy nem szabad utalni.
Anyukádtól inkább ne kérj tanácsot. Menjél be a bankfiókodba. Netbankod nincs?
14/53 anonim válasza:
"Anya nem akar utalni, fél hogy az egyetem visszaél a pénzével"
Ne szapodorodjatok tovább, én csak ezt kérem. Van olyan, hogy evolúciós zsákutca, ti vagytok rá az élő bizonyíték.
16/53 anonim válasza:
Ha bármilyen egyetem visszaélne a banki adatokból, abból országos, hovatovább, szerintem nemzetközi sajtóvisszhangot kiváltó világbotrány lenne, amivel az ominózus egy ÓRIÁSI, módfelett NEGATÍV reklámot kapna, arról cikkezne az egész magyar, de szerintem a NEMZETKÖZI sajtó is... Ez - egy ilyen, mégegyszer kiírom, NEGATÍV hurrikánszerűen végigsöprő reklámkampány EGYETLEN felsőktatási intézménynek se lehet érdeke a világon, Budapesttől Brüsszelen, Melbourne-ön, New Yorkon, Los Angelesen, San Francisco-n át Kuala Lumpurig. Szóval a világon sehol.
17/53 anonim válasza:
"Viszont én junior otp kártyával nem tudok utalni." kártyával nem is kell utalni, azt a számláddal teszed, és igen, az OTP Junior számládról is bármikor tudsz utalni (szép is lenne ha nem lehetne...). Azért remélem nem gazdasági képzésre vettek fel, de hajrá a kolihoz és az egyetemhez...
18/53 anonim válasza:
Kamu, mert a Neptun kötelezi az uj hallgatókat számlanyitára.
19/53 anonim válasza:
Dehogy kötelezi... Egyébként is van számlája.
20/53 anonim válasza:
20
Ha van számlája már, de ha nincs, akkor nyitnia kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!