Hogyan tagadjuk le, hogy apa velünk él?
Remélem úgy elutasítják a jelentkezésedet, mint a sicc.
NYomorult csalók vagytok mindannyian...
Évekig junior számlám volt az otp-nél, pontosan ugyanúgy lehet használni, mint bármelyik lakossági folyószámlát, a junior csak annyiban más, hogy kedvezményes (nincs éves kártyadíj pl.). Ugyanúgy tudsz róla utalni.
Egyébként mekkora hülyeség ez, hogy kiderül, hogy van egy apád? :D Nyilván van. Remélem nem azt akarod mondani, hogy azt kamuztátok be, hogy félárva vagy. Ha beírtad, hogy elváltak a szüleid, az nem kamu, hiszen elváltak. Attól még neked ő az apád, és miért is ne utalhatna el ötszáz nyomorult forintot? Amúgy sem nézi a kutya se, hogy honnan került oda az a pénz. De jó lenne, ha felnőtt ember létedre ezt már te intéznéd, és szokj hozzá, hogy az egyetemen amúgy is már te intézed a saját dolgaidat, nem anyu meg apu.
Az már egy másik dolog, hogy ha elváltak a szülők, de együtt élnek, akkor az az egy főre eső jövedelemnél problémás lehet. Nem hiszem, hogy változott volna, amikor én jártam egyetemre, a szoc. ösztöndíjhoz például ki kellett kérni a népességnyilvántartóból egy igazolást, hogy az adott címen hányan laknak. Na ott nem lehet letagadni a fatert. A kollégiumot nem tudom, de szerintem oda is kérik ezt a papírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!