Hogyan tagadjuk le, hogy apa velünk él?
Figyelt kérdés
Felvettek egyetemre és 500 ft-ot kell utalni kollégiumra. Viszont én junior otp kártyával nem tudok utalni. Apa tudna, de anyával letagadtuk, hogy van velünk élő apukánk, hiszen elváltak 8 éve, de még apa nem tudott elköltözni és a nyugdíjából nagyon keveset ad csak anyának, ezért letagadtuk, hogy felvegyenek kollégiumba. Viszont ha apa utal, akkor kiderül hogy van egy apám. Anya nem akar utalni, fél hogy az egyetem visszaél a pénzével. Hogy mondjuk meg, hogy nem él velünk és nem támogat de valahogy mégiscsak kifizetett?2018. aug. 17. 18:30
31/53 anonim válasza:
Nyugi elozo, nincs ilyen valtozas, a kerdezo fullent, ha rakeresel, meg a neten is kiadja, h IGENIS utalhaszt juniorral, netbankon keresztul, en 2 hete utaltam, s lam sikerult, de Kamufolden mas szabalyok evenyesek
32/53 anonim válasza:
A lányomnak is otp junior számlája van és rendszeresen utal netbankból...
33/53 anonim válasza:
Nekem is otp juniorom van, nem tudom miről beszélsz kedves kérdező, heti szinten intézek belföldi utalásokat a netbank fiókomról, és mivel most kihagytam egy évet, rendszeres utalásra van beállítva a tb fizetésem is, amit minden hónapban vonnak így a kártyámról. Vajon hogy csinálom mindezt, ha szerinted nem lehet utalni juniorról? Kész vicc. :D
34/53 A kérdező kommentje:
Najó, lehet ha van netbankod de nekem nincs és ma bementem a bankba és csináltatni akartam de otthon felejtettem az igazolványaimat xD de apa ott volt velem és végül ő utalt, hat remélem időben odaér.
2018. aug. 18. 14:07
35/53 anonim válasza:
Oké, de ha a bankban voltatok, miért is nem te utaltál a saját számládról?
36/53 A kérdező kommentje:
Igazolvány nélkül?
2018. aug. 18. 14:17
37/53 anonim válasza:
Igen, anélkül. Kitöltesz egy átutalási megbízást és ennyi... Nem kell hozzá igazolvány. Na mesélj még...
38/53 A kérdező kommentje:
Jó én ilyeneknek a létezéséről sem tudok, szóval biztos :D de az a lényeg, hogy azt mondta ott a nő hogy amig nincs igazolványom addig velem nem tud mit csinálni.
2018. aug. 18. 14:25
39/53 anonim válasza:
Komolyan érdekel, melyik bank van nyitva szombaton?
40/53 A kérdező kommentje:
Campona :D
2018. aug. 18. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!