Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan csábítsam el a férjemet...

Hogyan csábítsam el a férjemet (N/29)?

Figyelt kérdés

Tudom, hülyén hangzik, de az a helyzet, hogy eléggé eltávolodtunk, elhidegültünk egymástól.

Van két kisgyerekünk, és nagyon kevés (szinte zéró) segítségünk mellettük, nagyon fáradtak vagyunk. Sok a stressz is, a vitahelyzet.

A gyönyörű szerelemből gyakori veszekedések és mosolyszünetek lettek. Még szeretjük egymást és egyikünk sem lépett félre, de havonta kb. jó ha egyszer vagyunk együtt úgy.

Szeretném újra magamba bolondítani a férjemet, de nem tudom már hogyan kell. Ápolt vagyok és szép, de egész más háttérrel indulok neki, mint 6-7 évvel ezelőtt: azóta lett két gyerekünk, kevés időnk és még kevesebb pénzünk.

Nem szeretnék direkt lenni, hogy "gyere szeretkezzünk", azt szeretném, ha ő udvarolna én meg elcsábulnék, vagy ő csábulna el.....mindegy, csak ne legyen megszokott, direkt.

Tudnátok segíteni?

2010. jún. 20. 19:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:45

Ezzel abszolút egyetértek!Ha erre is hűvös marad a férjed,akkor ott valami hiba van a gépezetben...

2010. jún. 20. 22:51
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha a férjed ennyire nem bírja a szüleidet és ragaszkodik ahhoz hogy a gyerekek ne legyenek velük akkor nem lesz jó vége. Nekem is kettő pici babám van. Kell egy kis kikapcsolódás. A kapcsolatotoknak jót tenne több együtt töltött idő. Pénz híján pedig bébyitter helyett rájuk lesztek leginkább szorulva.
2010. jún. 21. 09:09
 13/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem te próbáld meg a csábítással. Vegyél valami szép és szexi fehérneműt. Ha tudod old meg a gyerekeket valahol máshol(pl: nagyszülők), de úgy, hogy ne vegyen észre az egészből semmit a férjed. A nap amikor együtt vagytok legyen kicsit megszokott, tényleg ne sejtsen semmit. Aztán egyszer csak kezd el bevetni magadat. Tekerd el a fejét, mintha most szeretnéd meghódítani.(kicsi tánc, lasú vetkőzés az új ruhában...) Ha van bátorságod és merszed, próbálj meg valami újat mutatni neki az ágyban(amit lehet eddig nem csináltál, de most te is kipróbálnál)Persze csak azt csináld ami neked is jólesik, semmit ne csinálj muszájból!! Sok sikert és kitartást!

Kétgyermekes anyuka

2010. jún. 22. 19:40
 14/19 anonim ***** válasza:
Az én férjem ma du. számítógépezett. Megfürödtem, és meztelenül megálltam előtte, és várakozásteljesen néztem rá. Nem kellett kettőt pislognom. :)
2010. aug. 7. 21:51
 15/19 A kérdező kommentje:
Jó neked! Az enyém megkérdezné mi a baj.
2010. aug. 7. 22:03
 16/19 anonim ***** válasza:
jajj annyira hasonló a helyzetem...csak sajnos nekünk tovább rontja, hogy a baba sem jön össze, örökbefogadni meg nem akar, mert szerinte az azt jelenté, hogy feladjuk, de együtt max kétszer vagyunk és csak ha "rámászok2
2010. aug. 7. 22:29
 17/19 anonim ***** válasza:

mármint havonta (előző vagyok)

és sajnos mi is sokat és egyre csúnyábban veszekszünk

2010. aug. 7. 22:30
 18/19 anonim ***** válasza:

Kérdeznék néhány dolgot:

-változott valami, legalább egy picit mióta kiírtad a kérdésedet?

-szerelmesek vagytok még vagy már csak szeretet ami összeköt benneteket (szerinted)

-próbáltál beszélni vele?

-hogyan jellemeznéd magadat, ki vagy általában:ANYA, HÁZIASSZONY,NŐ?

-hogyan,hol ismerkedtetek össze?meglátogattátok azóta kettesben azt a helyet?ha valami "egyedi"

-volt már hogy úgy érezte a párod, hogy elveszíthet?Próbáltad már féltékennyé tenni?-nem szó szerint, de kicsípni magad, gyerekeket összepakolni és uzsgyi, ki a világból, aztán felüdülve hazamenni?

-Próbáltál már "rámászni" miután elaludt?

Lehet hogy egyesek szerint se füle se farka a kérdéseimnek, de azért szerintem elég sokan ki tudják bogozni, mire szeretnék kilyukadni?

2010. aug. 7. 23:10
 19/19 anonim ***** válasza:
Mi 16 éves házasok vagyunk, és nagyon fiatalon jöttünk össze.Most vagyunk 33, és 37 évesek.Már van egy kamasz fiunk is, de a férjem érdeklődése egy cseppet sem hagyott alább az elmúlt években irántam.Ő bárhol képes lenne, legyen az egy hotel medencéje, a repülőgép mosdója, az áruház parkolójában a kocsiban ,stb.Igaz, hogy nem is engedtem meg magamnak, hogy ne legyek ápolt kívánatos én is.Szerintem is fel kell kelteni újra az érdeklődését irántad.De ha te meztelenül állnál előtte, és ő azt kérdezné, hogy mi a baj, hát szerintem ott tényleg sok melóra lesz szükséged, hogy magadba bolondítsd megint.És a megszokottól eltérő helyszín szerintem jobban bejönne, mint az otthoni légkör.Légy kedves, türelmes, csinos, kacér, meglátod sikerülni fog, ha még szeretitek egymást.
2010. aug. 8. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!