Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan csábítsam el a férjemet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábítsam el a férjemet?

Figyelt kérdés
Két hónapja szültem, hál istennek az alakomon nem látszik. Egy hete volt epeműtétem ami miatt négy luk van a hasamon. a páromat ez zavarja, és nincs ezmiatt kedve összebújni velem. de nekem nagyon hiányzik a kapcsolatunk régi szenvedélye. mivel tudnám újra beindítani őt, és hogy mivel tudnám elfeledtetni vele a kis lukakat a hasamon? El kellene terelni a figyelmét róla.. segítség!
2009. szept. 15. 13:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Sötétben próbáld. Vagy fegyél fel olyan szexi babydollt, ami takarja, mást meg domborodni enged...
2009. szept. 15. 13:37
 2/5 anonim ***** válasza:
szerinted ez normális dolog?engem is megműtöttek vele de még egy partneremet se zavarta...20/l
2009. szept. 15. 13:43
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Zavarja????Ez elég durva!Akkor így soha többé nem fog hozzád érni?Az ilyen emberektől feláll a szőr a hátamon.Tipikus kűlcsinre megy.Lehet,hogy már talált is magának egy "tökéletes" nőt.Sajnálom,hogy ezt írom de ha a párod visszataszítónak talál a műtéti heg miatt akkor nem fog otthon malmozni és arra várni,hogy eltűnjön a seb.Addig mi lesz a libidójával?
2009. szept. 15. 14:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Oké, rosszul fogalmaztam. a SEB zavarja ami még nincs begyógyulva. nem a heg. van nekem vagbélműtétes hegem is és nem zavarja. az zavarja hogy véletlen megfogja és fájni fog nekem, vagy valami ilyesmi. ő pedig abszolút nem az a fajta aki a külső alapján ítélkezik. szóval tanácsot kértem nem azt hogy megítéljétek a páromat egy pár soros szöveg alapján. Elsőnek köszönöm a tippet.
2009. szept. 17. 09:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor kérd meg, hogy feküdjön a hátára, és a többit bízza rád... :-)
2009. szept. 18. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!