Hogyan csábítsam el a férjemet (N/29)?
Tudom, hülyén hangzik, de az a helyzet, hogy eléggé eltávolodtunk, elhidegültünk egymástól.
Van két kisgyerekünk, és nagyon kevés (szinte zéró) segítségünk mellettük, nagyon fáradtak vagyunk. Sok a stressz is, a vitahelyzet.
A gyönyörű szerelemből gyakori veszekedések és mosolyszünetek lettek. Még szeretjük egymást és egyikünk sem lépett félre, de havonta kb. jó ha egyszer vagyunk együtt úgy.
Szeretném újra magamba bolondítani a férjemet, de nem tudom már hogyan kell. Ápolt vagyok és szép, de egész más háttérrel indulok neki, mint 6-7 évvel ezelőtt: azóta lett két gyerekünk, kevés időnk és még kevesebb pénzünk.
Nem szeretnék direkt lenni, hogy "gyere szeretkezzünk", azt szeretném, ha ő udvarolna én meg elcsábulnék, vagy ő csábulna el.....mindegy, csak ne legyen megszokott, direkt.
Tudnátok segíteni?
Nagyanyáink mondták: egy nő legyen szajha az ágyban, szakács a konyhában, úrinő a társaságban. De ami a fő: a férfinak, ha ránéz, az jusson az eszébe: „de jó volna ágyba bújni vele!”
De szerintem elő tudod hozni a csábitót magadból.
gyerekek a nagyszülőnél, hazaér, te épp kavargatod a kedvenc ételét, van rajtad valami ízléses, nem hivalkodó, szerintem szoknya ill. ruha, persze combfixel, szexi fehérnemű.....vannak olyan parfümök, amik megbolondítják a férfiakat, de elég csak valami új és más......menjetek el sétálni v moziba és az sem árt ha a gyerkőcök nem alszanak otthon, ha a férjed ebből sem ért akkor nem tudom miből...;)
egyébként biztos tudod, mik a titkos favoritjai....mit szeret...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!