Hogyan elegyedjek szóba egy 40 éves férfivel?
Figyelt kérdés
Tudom rossz témakör csak itt vannak értelmes válaszok is :) Egy 40 éves férfivel szeretnék kapcsolatba kerülni, de nem párkapcsolat vagy szex, hanem barátkozni (nem kell támadni tényleg csak barátkozni) hogyan érhetném ezt el? Az a probléma, hogy híres ember és emiatt nehezebb közel kerülni hozzá és sokan próbálkoznak csak ők nem épp barátkozás céljából meg zaklatják no meg elfoglalt is. Inkább a belső értékek fontosak neki, mint a külső szóval, ha valaki azt mondja, hogy előbb a külsőmmel "csábítsam" el és utána megismer belülről az is egy lehetőség, csak ha semmitmondó és ronda lennék külsőre akkor nem ösztönözné rá semmi, hogy megismerjen, mert nincs bennem semmi ami megfogja ezért gondoltam arra hogy először külsővel kéne, de nem akarom, hogy úgy tűnjön mintha csak azt akarnám.. Persze más ötletekre is nyitott vagyok ez csak egy példa volt.Én 18/L2010. jún. 20. 16:45
11/13 anonim válasza:
Mi a fenéért akarsz hozzá közel kerülni?Csak mert híres?Ugyan már,le fog rázni.Képzeld el,ha minden csitrit közel engedne magához,milyen lenne az élete?Egy perc szabad ideje nem lenne.Felejtsd el,keress barátokat a környezetedben.
12/13 anonim válasza:
Azt javaslom ereszkedj szépen vissza a földre. Egy negyven éves híresség nem igen fog kapcsolatba kerülni egy 18 éves tinivel. Legalábbis biztos nem fogja átlépni a rajongó híresség határt. Főleg ha családja is van.
13/13 anonim válasza:
Sajnos csak 1 leszel a sok olyan közül, aki azért akarja megismerni, mert híres. Kivéve, ha eléred, hogy ő akarjon megismerni.
De még ekkor is elképzelhető, hogy készpénznek veszi, hogy ő csettint, te meg a lábai előtt heversz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!