Hogyan elegyedjek szóba egy 40 éves férfivel?
Csak nem rólam beszélsz? :) Teljesen magamra ismertem :)
Igaz híres még nem vagyok, de hátha együtt azok leszünk.
A viccet félretéve. Egy ismert ember barátságát keresni ritkán önzetlen dolog és ezt ő is tudja. Tehát természetesen kellene viselkedned vele és nem nyomulni, mint egy tank, mert akkor lehet, hogy nem lesz hosszú és tartalmas a beszélgetésetek.
Hát mivel csak 18 vagy, nyugodtan állíthatom neked hogy a dolog múló szeszély,
És nem fogsz te rászánni erre 3-4-5 évet az életedből, hogy kiépíts egy komolyabb kapcsolatot..
Egyébként a kapcsolatkiépítés alapja az érettebb gondolkodás, és az hogy megérted a művészetét, beszéled a nyelvét, izlésetek, szokásaitok hasonlóak, ugyanazokban a körökben megfordultok gyakran és esetleg tudsz neki olyat mutatni, ami még őt is ámulatba ejti!
A Kulcs, hogy felkeltsd az éreklődését, ez lenne..
De nem mint nő, hanem mint ember, vagy személyiség..
Nem tudom mennyire vagy különleges ember, de szerintem a korodból, és a fele annyi élettapasztalatodból mint ami egy 40 évesnek van főleg ha még híres is, nem hinném hogy tudnál valamiben kitűnni a szemében..
Ez van..
Mellesleg szerintem inkább tanulj azzal többre mész, mint az álmodozással..
Attól függ, hogy mennyire híres. Én azt ajánlom, hogy ne ismerd fel hogy ő híres. Kezeljed úgy mint egy hétköznapi embert. Nekik tele van már a tökük azzal, hogy rajongva néznek rájuk. Szeretnének elvegyülni és elleni. Aki nagyon híres az annak örül, ha nem ismerik fel.
Tapasztalatból mondom. Találkoztam már jó párral, volt olyan akit én tényleg nem ismertem és akkor jöttem rá, hogy híres, amikor az utcán lerohanták papírral és tollal. Az illető nagyon kedvelte a társaságomat, mert úgy érezte, hogy egyenlőek vagyunk, mert hóóótfingom se volt róla, hogy ő ki.
Jó barátok lettünk.
Barátkozni akarsz de mégis külsővel csábítani??:))
Mit akarsz te egy 40-es pasitól kislány? Az apád lehetne.
Közös ismerős mutasson be. De legyen valami témád, ami miatt pont az illetőnek a segítségét kell kérned.
Ha ez nem megy, legyél felszolgáló ott ahol fogadást rendeznek neki, és öntsd le kávéval, vagy még inkább pezsgővel, és legyél nagyon megnyerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!