Ez tényleg nagyon gáz? 17 éves leszek és még nem volt barátom, anya is egyfolytába kérdezgeti na van fiú aki tetszik? Talizol fiúval?
Hát, szerintem nem gáz. Tényleg normális lánynak tűnsz, és gondolom nincs a környékeden rendes, hozzád illő srác.
De majd 1x úgy is lesz, úgyhogy no para.:))))
Mondjuk szerintem én is jó sokáig egyedül leszek, ha ilyen marad a felhozatal.:D De csak 15 vagyok, úgyhogy van időm.:)
Nekem sincs kapcsolatom. Kicsit rossz, hogy a környezetemben mindenki szerelmes én pedig egyedül vagyok, de inkább maradok egyedül, mint hogy, hogy csak úgy legyek valakivel. Addig lefoglalom magam és pasi nélkül sem unatkozom egy percig sem:P
Jó lenne valaki, csak sajnos nem találok olyat aki passzolna hozzám:( Lehet, hogy nagyok az igényeim.
L/18
Nekem sem volt barátnőm 2-3 éve kb. hát kínos néha ha kérdik. Pedig tudja anyám, hogy van egy csomó bajom meg okom rá amiatt nincs meg amúgy is elvagyok magammal. De hát ezeket a pillanatokat ki kell bekkelni és kész. Ez legyen a legnagyobb baj, legalább nem vagy ribanc és a szexed is élvezni fogod még 20 évesen.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!