Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez tényleg nagyon gáz? 17...

Ez tényleg nagyon gáz? 17 éves leszek és még nem volt barátom, anya is egyfolytába kérdezgeti na van fiú aki tetszik? Talizol fiúval?

Figyelt kérdés
Már egyszer leis ült velem beszélgetni hogy nem e vagyok leszbikus!!!! Akkor teljesen kiakadtam.. Tegnap is együtt voltunk a rokonokkal mindenki na van valakid hány éves stb.. ilyen szép lánynak biztos van barátja.! hát nincs és ilyenkor csönd van, és közbe tiszta vörös a fejem szinte lángol..már elsem merek menni... :(
2010. jún. 19. 14:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
én mindig azt szokta m mondani hogy kialakulóban van egy kapcsolat,de nem akarok többet beszélni róla, aztán békén hagytak :) és nem is tetszik senki se? nekem mindig volt valaki aki tetszett, de azok többnyire plátóiak voltak, és senkinek sem mertem bevallani :D
2010. jún. 19. 17:12
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát, szerintem nem gáz. Tényleg normális lánynak tűnsz, és gondolom nincs a környékeden rendes, hozzád illő srác.

De majd 1x úgy is lesz, úgyhogy no para.:))))

Mondjuk szerintem én is jó sokáig egyedül leszek, ha ilyen marad a felhozatal.:D De csak 15 vagyok, úgyhogy van időm.:)

2010. jún. 19. 17:55
 13/15 A kérdező kommentje:
Én is azt szoktam néha mondani hogy kialakuloban van... pl: keresztapámnak.. aztán békén hagy. utolsó válaszoló: te még csak 15 vagy nyár közepén lesz valakid 100%:))
2010. jún. 19. 18:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sincs kapcsolatom. Kicsit rossz, hogy a környezetemben mindenki szerelmes én pedig egyedül vagyok, de inkább maradok egyedül, mint hogy, hogy csak úgy legyek valakivel. Addig lefoglalom magam és pasi nélkül sem unatkozom egy percig sem:P

Jó lenne valaki, csak sajnos nem találok olyat aki passzolna hozzám:( Lehet, hogy nagyok az igényeim.

L/18

2010. jún. 19. 21:21
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem volt barátnőm 2-3 éve kb. hát kínos néha ha kérdik. Pedig tudja anyám, hogy van egy csomó bajom meg okom rá amiatt nincs meg amúgy is elvagyok magammal. De hát ezeket a pillanatokat ki kell bekkelni és kész. Ez legyen a legnagyobb baj, legalább nem vagy ribanc és a szexed is élvezni fogod még 20 évesen.

17/F

2010. jún. 19. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!