Ez tényleg nagyon gáz? 17 éves leszek és még nem volt barátom, anya is egyfolytába kérdezgeti na van fiú aki tetszik? Talizol fiúval?
én mindig azt mondtam erre h várok egy normálisra, amiből ugye elég kevés van:)
18L
Mond, hogy 3 van, az egyik csak szex, a másik öreg és pénzes a harmadikba szerelmes vagy.
Többet nem fognak kérdezni.
ahány forintom lenne, amennyiszer ilyen kérdést olvasok...
a társaság iránti igény, mások általi elismerés és az önmegvalósítás a Maslow-féle szükségletkielégítési piramisban is szerepelnek, és ez mindenkinél egyénfüggő, kinek milyen fontos és milyen mértékben egy lépcső teljesítése.
emiatt mondom, hogy nem gáz.
Aranyos,rendes,értékes leányzó vagy,Eljön az igazi,ne pré-
dáld el magad.
Nincs ezzel semmi gond!
Én is ugyanígy vagyok ezzel!
Én komoly kapcsolatot szeretnék,és nem szeretnék csalódni,persze az Életben mindenki csalódik,de én nem egy lányban szeretnék csalódni!
Ezért várok egy ideig!
Üdv:.. 17/F
Velem is pont ez van. Nem találok egy rendes srácot, pedig sokan próbálkoznak. Anyámék meg azt hiszik, leszbikus vagyok, csak mert az egyik idősebb barátnőm az. Annyira szar.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!