Ha hónapokon keresztül több tartásdíjat utaltam mint
ami a végzésben szerepel, levonhatom-e a plusz összeget a
következő hónapokban az utalandó tartásdíjból?
21/37 A kérdező kommentje:
Hát a kis egyszerű agyad ennyit ért meg akkor ez van. Téged is nem véletlenül hagytak ott ha már személyeskedünk.
Olvass vissza, védelembe helyezés elött vagyunk anyuci kislányom felé mutatott magatartása miatt.
Én is leírom, hátha meglátod, mi a baj az elgondolásoddal: többet küldtél, hátha megenyhül, de az anyának eszében sem volt lazítani a határokon és most úgy érzed, akkor visszaveszed azt, amit lefizetésnek szántál. Nem, nem lehet. Értem, hogy a lányod is hiányol és az anya ellened van, de ezzel csak saját magadnak okozhatsz gondot. Tisztáztad előtte, hogy ellenszolgáltatást(több időt a gyerekkel) vársz a több pénzért? Ha nem, akkor nem lettél becsapva, csak elszámítottad magad. Ez van. A gyereknek viszont csak kára lehet az ilyen csatározásolból. Inkább öt nézd, és ne egy ellened feszülő felnőtt nőt akarj megnevelni.
2018. júl. 14. 22:27
23/37 A kérdező kommentje:
Jó, hogy leírtátok a véleményeket, marad minden a régiben, majd a gyermekvédelmisek teszik a dolgukat, ezzel rajtam legalább nem tud fogást találni, kis türelem kell és a gyerek nálam lesz elhelyezve és onnantól nyugi lesz. 10 éves a gyerkőc látja, hogy mit művel az anyja...sajnos.
Akkor majd a gyámügy elintézi, és te neveled. De akkor sincs jogod nem fizetni a gyerektartást addig. Ugyanis az a gyereknek jár, nem az anyának. És meséld már el: nem te jelentgetted fel a nőt esetleg ok nélkül hogy árts neki?
2018. júl. 14. 22:40
Gondolom az a büne h uj kapcsolata lett,a férfi lelép benőzik uj babát csinálnak,az elhagyott nő meg varrja be és éljen egyedül,mert ex nem birja lenyelni..
2018. júl. 14. 22:42
26/37 A kérdező kommentje:
Nem. A gyermekjólétiek próbáltak nekünk segíteni, de nekik is leesett, hogy anyukánál vannak mentális problémák. Nem mindig az apukák az agybetegek, kedves elvált anyuka.
anyukánál vannak mentális problémák. Akkor nem ő kapta volna meg a gyereket,az fix..
2018. júl. 14. 22:46
28/37 A kérdező kommentje:
Egyik oldalon sincs új partner és nincs új gyerek.
Megegyezés volt a bíróságon és akkor még kvázi normális volt, de sajnos totálisan bekattant 2 év alatt (ami a gyereken csapódik le) és ezért kellett bevonni a hatóságot. Hosszú és bonyolult a sztori,nem minden fekete vagy fehér.
Üdv kérdező
Hiába tíz éves a gyerek én túl a harmadik ikszen sem bírom a mai napig megemészteni anyám viselkedését velem kb mintha a mostoha gyereke lennék mindig zavar
2018. júl. 14. 23:06
Ha tényleg az a célod, hogy nálad legyen elhelyezve, és erre esélyed is van (anyuka nem okés), akkor mindenképp utald át, ami a végzésben van, hogy 100%-osan feddhetetlen legyél. Kicsit se legyen olyan látszatja, hogy nem vagy megbízható.
Egyébként sem vonhatnád le, mert a végzést minden hónapban teljesíteni kell.
2018. júl. 14. 23:10
Kapcsolódó kérdések: