Hozzámentél életed első szerelméhez?
ha igazán szeretne az a pasi, akkor egy szóval se mondana rosszat a kapcsolatotokra, hanem önzetlenül hallgatna és örülne a boldogságodnak. ilyen nem érdemli meg, hogy elhagyd a párod miatta. butaság lenne, ne is gondolkodj rajta, főleg ha jól megvagytok.
első voltam (szintén 6 éves kapcsolatban)
nem. most született meg a feleségével a babájuk :D pont azután jöttek össze, miután velem szakított.
akkor fájt, de tudtam, hogy jobb lesz külön.
most ő is boldog, és én is.
amondó vagyok, hogy nem mindig jól sül el...
Köszi a válaszokat mindenkinek! :)
(És a másik pasit illető negatív hozzászólásokat is! :) Segít kicsit leépíteni őt a szememben, egyedül úgyis gyenge vagyok hozzá.)
Az ilyen vadászó pasik, akikről írsz, tudják, hogy mik azok a mondatok, amik el tudnak bizonytalanítani. De nem szabad engedni neki, egy előre megírt forgatókönyv szerint akar elcsábítani!
Ha csak nem érzed, hogy ennyi, kész, vége a jelenlegi pároddal, ne dobd el magadtól a jót. Viszont hallgatni kell a megérzésekre, az ösztönökre.
Mit éreznél pl. ha ő akarna szakítani veled? Gondolom kiborulnál.
Van egy olyan mondás, ami passzol ide, kb. így van:
Nem az az igazi, akivel le tudnád élni az életedet, hanem aki nélkül nem.
Szerintem igaz....
Üdv:)
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!