Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hozzámentél életed első...

Hozzámentél életed első szerelméhez?

Figyelt kérdés
És ha igen, akkor mennyi idő után? Boldog vagy mellette? Nem érzed úgy, hogy kimaradt valami az életedből? Ha nem volt viszonyítási alapod, honnan tudtad, hogy ő az igazi? Van olyan, aki megbánta?
2010. jún. 18. 10:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy beleess az ősi csapdába!Látod,Te is érzed,hogy a másik meg akar fektetni,ne engedj Neki!Egy fellángolás miatt nem kell elrontani a saját életedet,és a párodét sem!Nézd,most szakítanál,összejönnél a másikkal,aztán eltelne x év,és Ő tis unnád....Egy kapcsolatért folyamatosan tenni,dolgozni kell,nem szabad rögtön fejest ugrani a butaságba,csak azért,mert az udvarlás LEGYEZGETI A HIÚSÁGODAT...Sok kapcsolatban élő emberét legyezgeti,de ha egy fellángolás miatt mindenki mindent feladna,nem tudom,hova jutna a világ.Alaposan gondold ezt át.
2010. jún. 18. 12:15
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

ha igazán szeretne az a pasi, akkor egy szóval se mondana rosszat a kapcsolatotokra, hanem önzetlenül hallgatna és örülne a boldogságodnak. ilyen nem érdemli meg, hogy elhagyd a párod miatta. butaság lenne, ne is gondolkodj rajta, főleg ha jól megvagytok.

első voltam (szintén 6 éves kapcsolatban)

2010. jún. 18. 12:15
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
igen. 4 és félévnyi együttélés után... boldogok vagyunk... minek kellene viszonyítási alap, ha egyszerűen jó vele és nem tudnék nélküle élni?? értelmetlen... és egyáltalán nem érzem azt, hogy bármi is kimaradt volna az életemből...de..a csalódások... na azok kimaradtak ilyen téren...de szerintem jobb is... :D 25/nő
2010. jún. 18. 13:41
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

nem. most született meg a feleségével a babájuk :D pont azután jöttek össze, miután velem szakított.

akkor fájt, de tudtam, hogy jobb lesz külön.

most ő is boldog, és én is.

amondó vagyok, hogy nem mindig jól sül el...

2010. jún. 18. 19:07
 25/27 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat mindenkinek! :)

(És a másik pasit illető negatív hozzászólásokat is! :) Segít kicsit leépíteni őt a szememben, egyedül úgyis gyenge vagyok hozzá.)

2010. jún. 18. 22:09
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha most akárkinek bedőlsz, aki "szépeket" mond, mi lesz később! Ne hagyd, hogy egy ilyen alak megingassa a kapcsolatodat. Kísértés mindig van és lesz is..... Csak tudnod kell, hogy kihez tartozol igazán és akkor nem lesz gond.... Ha ezen túlleszel, sokkal erősebbé és magabiztosabbá válsz! Az meg nem baj, ha kicsitlegyezgeti a hiúságodat, minden nőnek jól esik, ha kimondják, ha nem.... Nekem is volt egy srác, akiről tudtam, hogy nagyon-nagyon kedvel és biztosan bepróbálkozna, ha nem lenne kapcsolatom, csak benne volt annyi hogy ne tegye....tudta, hogy boldog vagyok és szeretjük egymást a párommal. Azóta is jó haverok vagyunk.
2010. jún. 19. 08:33
 27/27 anonim ***** válasza:

Az ilyen vadászó pasik, akikről írsz, tudják, hogy mik azok a mondatok, amik el tudnak bizonytalanítani. De nem szabad engedni neki, egy előre megírt forgatókönyv szerint akar elcsábítani!

Ha csak nem érzed, hogy ennyi, kész, vége a jelenlegi pároddal, ne dobd el magadtól a jót. Viszont hallgatni kell a megérzésekre, az ösztönökre.

Mit éreznél pl. ha ő akarna szakítani veled? Gondolom kiborulnál.

Van egy olyan mondás, ami passzol ide, kb. így van:

Nem az az igazi, akivel le tudnád élni az életedet, hanem aki nélkül nem.

Szerintem igaz....

Üdv:)

22/l

2010. jún. 19. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!