Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan erzem azt, hogy bunkó...

Jogosan erzem azt, hogy bunkó a ferjem gyereke vagy ez mindenki mas szerint normalis viselkedes?

Figyelt kérdés

A ferjemnek van egy nagylanya. Tegnap hazajott az anyjatol, de csak keso este. Apja keszitett neki melegszendvicset es probalt vele beszelgetni. O csak nyomkodta a telefonjat (csetelt valakivel, de nagyon) es nem vagy csak felvallrol valaszolgatott. Igazabol nemmlett belole egyaltalan beszelgetes.

Utana egybol lefekudt. (En hamarabb otthagytam oket, mert gondoltam hatha zavarok es akkor apa es lanya talan beszelgetni kezdenek, de nem ez tortent.) Ma reggel a nagylany folkelt (apja dolgozik) es bar tudja, hogy itthon vagyok es azt is hogy nem alszom mar, szo nelkul elment. Apjanak uzent, megy az anyjahoz.

Ha en elmegyek es csak o van itthon mindig bekopogok hozza es szolok elmentem es koszonok.

En ezt a viselkedest mar eleve a vacsora kozben telefonbuze.alast es a nem valaszolunk apank kerdeseire max. felcsattanunkot es a koszones nelkuli tavozast bunko udvariatlan viselkedesnek tartom. Azonban orulok, hogy engem nem igy neveltek, bar ha igen akkor most ezt is konnyebben viselnem :-) :-) :-).

2018. júl. 10. 09:15
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
69%

Én a leírásból azt látom, hogy ő is neveletlen, de nem olyan szinten, mint amilyen szinten te ki vagy akadva.

Van a viselkedésében olyan a lánynak, ami simán a kamaszkor számlájára írható, pl. hogy nem mindig köszön el - az lenne bunkóság, ha találkoznátok, és nem köszönne. Illetve ha ő éppen elfoglalt a cseteléssel, akkor a párod bunkó, már bocsi, hogy akkor kezdene el vele beszélgetni, és nem veszi észre magát. Biztos van olyan időpont is, amikor nincs nála a telefon vagy nincs annyira belemélyedve.

Ha tudod, hogy fekszik a szobájában, akkor neked bunkóság direkt bekopogni, csak azért, hogy tudassad vele, kiteszed a lábad a lakásból.

Az viszont tényleg bunkóság, hogy vacsora közben baszkurálja a telefont.

2018. júl. 11. 15:50
 52/53 anonim ***** válasza:
19%

A te bunkóságodat erre értettem:

"bejarati ajto. De ez nem egyszeri alkalom, hanem sokadik. En leirtam, en MINDIG szolok, ha elmehyek es koszonok. Nem erdekel epp zavarok-e, mert halkan kopogok benyitok szolok. "

az, hogy nem köszönsz, kisebb bunkóság, mint hogy úgy kopácsolsz direkt, hogy tudod, hogy esetleg zavarhatja, és nem vagy erre tisztelettel

2018. júl. 11. 15:51
 53/53 anonim ***** válasza:
81%
#52: én mindíg bekopogok és közlöm, hogy elmegyek. Ez természetes, nem pedig bunkóság.
2018. júl. 11. 18:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!