Jogosan erzem azt, hogy bunkó a ferjem gyereke vagy ez mindenki mas szerint normalis viselkedes?
A ferjemnek van egy nagylanya. Tegnap hazajott az anyjatol, de csak keso este. Apja keszitett neki melegszendvicset es probalt vele beszelgetni. O csak nyomkodta a telefonjat (csetelt valakivel, de nagyon) es nem vagy csak felvallrol valaszolgatott. Igazabol nemmlett belole egyaltalan beszelgetes.
Utana egybol lefekudt. (En hamarabb otthagytam oket, mert gondoltam hatha zavarok es akkor apa es lanya talan beszelgetni kezdenek, de nem ez tortent.) Ma reggel a nagylany folkelt (apja dolgozik) es bar tudja, hogy itthon vagyok es azt is hogy nem alszom mar, szo nelkul elment. Apjanak uzent, megy az anyjahoz.
Ha en elmegyek es csak o van itthon mindig bekopogok hozza es szolok elmentem es koszonok.
En ezt a viselkedest mar eleve a vacsora kozben telefonbuze.alast es a nem valaszolunk apank kerdeseire max. felcsattanunkot es a koszones nelkuli tavozast bunko udvariatlan viselkedesnek tartom. Azonban orulok, hogy engem nem igy neveltek, bar ha igen akkor most ezt is konnyebben viselnem :-) :-) :-).
" Nem erdekel epp zavarok-e, mert halkan kopogok benyitok szolok. "
Na EZ bunkó dolog.
" miért neki kellett volna odamenni hozzád és elköszönni?"
Azért, mert aki távozik, az köszön el.
Amúgy meg, szedjétek már szét a kérdezőt. Ő csak főz, mos, vasal a csajra, aki a senkije, de nem baj, akkor is ő a bunkó, a kiscsaj pedig az ártatlan virágszál.
Jó lenne, ha a szemét mostohaanyával megáldott többség nem itt élné ki a gyerekkori frusztrációit, és nem skatulyázna azonnal, hogy apa új párja csak szemét lotyó lehet.
Ha az én példámat nézzük, én totál telibe szartam. Persze az elején megadtam az esélyt a jó kapcsolatnak a férjem lányával, aztán amikor következetesen bunkó volt, tojtam én a kamaszkorra, levegőnek néztem, és ennyi. Csak persze következetesen, szóval ha baja volt, akkor se jöjjön aztán hozzám.
Nekem nem okozott gondot, neki annál inkább később (hadd aludjon itt a fiúm, puhítsad meg apát. Na akkor küldtem el a halál f..szára). Azért már 14-15 évesen nem úgy van, hogy kényére kedvére táncol az idegein egy felnőtt embernek, utána pedig jön kuncsorogni.
Azért azon röhögök, mikor írtad, hogy miért is szeretnéd, mikor még azt se köszöni meg, hogy tele van a hűtő, meg hogy tiszta ruhák stb.. Ez most komoly? :D Te láttál már ilyen embert, aki ezért hálálkodik az apja új nőjének?
Amúgy meg nálunk sincs megtiltva a telefonozás az asztalnál, és igen, van hogy valamelyikünk belemélyed, de szerintem ezt meg lehet érteni, és senkinek nem az jön le, hogy mennyire neveletlen az adott ember.
Mindegyik kommentedről süt, hogy utálod szegény lányt, pedig a leírtak alapján még a kamaszok közül sem kiemelkedően idegesítő, vagy "rossz".
35-ös írta:
"de az a lány nem egy random "csaj", nopláne nem senki "
Na most, ebben csak az a szép, hogy fordított esetben ha a lány jön ide rinyálni, akkor ezerrel oltogatjátok, hogy szarja le, neki az a nő senkije.
Nekem csak a kettős mércével van bajom.
Igen utolsó, mivel ebben a kategóriában leginkább kamaszok vannak, akik szerint nekik mindent lehet, alanyi jogon jár, de kötelességük meg nincs, addig itt van a kettős mérce.
Ha a lány jönne ide sírni hogy a gonosz mostohája tesz rá magasról, nem szól hozzá ha beszélni akar vele, akkor a nő mindennek le lenne hordva, de az természetes hogy egy kis csipasz, tojáshéjjal a fenekén bármit megtehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!