Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan erzem azt, hogy bunkó...

Jogosan erzem azt, hogy bunkó a ferjem gyereke vagy ez mindenki mas szerint normalis viselkedes?

Figyelt kérdés

A ferjemnek van egy nagylanya. Tegnap hazajott az anyjatol, de csak keso este. Apja keszitett neki melegszendvicset es probalt vele beszelgetni. O csak nyomkodta a telefonjat (csetelt valakivel, de nagyon) es nem vagy csak felvallrol valaszolgatott. Igazabol nemmlett belole egyaltalan beszelgetes.

Utana egybol lefekudt. (En hamarabb otthagytam oket, mert gondoltam hatha zavarok es akkor apa es lanya talan beszelgetni kezdenek, de nem ez tortent.) Ma reggel a nagylany folkelt (apja dolgozik) es bar tudja, hogy itthon vagyok es azt is hogy nem alszom mar, szo nelkul elment. Apjanak uzent, megy az anyjahoz.

Ha en elmegyek es csak o van itthon mindig bekopogok hozza es szolok elmentem es koszonok.

En ezt a viselkedest mar eleve a vacsora kozben telefonbuze.alast es a nem valaszolunk apank kerdeseire max. felcsattanunkot es a koszones nelkuli tavozast bunko udvariatlan viselkedesnek tartom. Azonban orulok, hogy engem nem igy neveltek, bar ha igen akkor most ezt is konnyebben viselnem :-) :-) :-).

2018. júl. 10. 09:15
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
8%

Kamaszokra teljesen ráillő viselkedés.

Mondjuk nálunk a telefon vacsora alatt nem lehet az asztalnál.

Amúgy anyósom itt el velünk, neki volt az a szokása anno, hogy elment itthonról szó nélkül,ráadásul az ajtót se zárta be, ha tudta hogy van itthon valaki7

2018. júl. 10. 10:48
 22/53 anonim ***** válasza:
64%
"Nem kell pitizni neki" Itt mégis felvetette egyik-másik válaszoló hogy a kérdezőnek kellne a kis bunkó után szaladgálni, meg előre köszöngetni neki. Ez igenis pitizés lenne.
2018. júl. 10. 10:48
 23/53 anonim ***** válasza:
82%
Akár kamasz, akár nem, vannak normák. A kisasszonyra is vonatkoznak. Ha nem tartja be, akkor igenis bunkó.
2018. júl. 10. 11:20
 24/53 anonim ***** válasza:
26%
Visszaüt a szr nevelés. Sosem lett elkapva a haja, ez a baja a kis hercegnőnek. Én rosszul vagyok az ilyen kölyköktől, tuti ráborítottam volna az asztalt az első ilyennél. De aki csak tűr az egye meg amit főzött.
2018. júl. 10. 11:27
 25/53 anonim ***** válasza:
64%
Hú, 24-es elég idegbeteg lehetsz, ha azért mert telefonozik ráborítod valakire az asztalt. :D
2018. júl. 10. 11:28
 26/53 anonim ***** válasza:
77%
Én ezt kamaszkorban se engedhettem volna meg magamnak, helyre lettem volna téve otthon, az tuti. Lehet, hogy ma ez normális, nálunk annak idején elképzelhetetlen lett volna. Igaz, az én szüleim idősek, és kissé tekintélyelvűek.
2018. júl. 10. 11:48
 27/53 anonim ***** válasza:
28%

lévén a gyerek nevelése már alapban el van rontva, így már nevelni ennyi idősen nem lehet.

ráadásul már becsicskultál neki mert köszöngetsz meg próbálsz kedves lenni annak ellenére hogy le se sz.rja a fejed. valszeg azt gondolja egy gyenge jellemű kedves ártalmatlan nő vagy, aki kapcsolatot próbálsz vele kialakítani, viszont neki ebben nincs különösebb érdeke, nem lát benned semmit amiből ő hasznot hajthatna. kb olyan lehetsz neki mint egy eminens osztálytárs. ha még benyitogatsz hozzá meg ráköszöngetsz az pláne csak a lúzer benyomását kelti.

ő egy független személyiségnek érzi magát aki épp felnőtt szeretne lenni, mindenki hagyja békén, oda megy ahova akar, senki ne szóljon bele, amúgyis kitérdekel bárki is.

egyetlen megoldás hogy lakótársként kezeled, nem csicskulsz meg haverkodsz, csak amennyire egy ismeretlen lakótárssal tennéd. ha rádköszön, köszönj vissza, vagy ha elmegy melletted akkor egy csá maximum. egyébként sem értem miért akarsz vele annyira jóban lenni? már nagy lány. te pedig nem vagy az anyja, csak az apjának a nője. és valószínű első blikkre semmi érdekes nincs benned amitől jófejnek vagy érdekesnek tartana.

plusz tegyük hozzá ha nagypályás lennél már rég össze tudtál volna vele haverkodni, lévén te is voltál kamasz, de valószínűleg ha egy idősek lennétek sem bírnátok egymást, így kicsi az esélye hogy ez most más lesz.

2018. júl. 10. 12:14
 28/53 anonim ***** válasza:
39%

Naponta kiír egy nő "kérdést" (panaszkodást) a párja gyerekéről....

Neked itt most nincs dolgod a gyerekkel. Az összes kamasz ilyen mostanság, az apja beszél vele erről ha akar.

2018. júl. 10. 12:27
 29/53 anonim ***** válasza:
76%

Mondjuk szerintem az is fennállhat, hogy alapból nem kedvel téged, mert te vagy az apjának a nője. Mikor váltak el? Milyen okból? Ez tök fontos lenne. Úgy érzem az apja törődik vele, én úgy vettem le az anyja is. Lehet tök szép gyerekkora volt, elváltak, és az apjának még nője is van. Annyira nem tudhatod mi áll a bunkósága mögött... Azt is el tudom képzelni, hogy az apjára dühös, mert mással van együtt. Bármi lehet. Gondold végig.

Látatlanba is megmondom, hogy gyűlöli, hogy bekopogsz és elköszönsz. Alapból ki találta azt ki, hogy kopogok és benyitok. Mi értelme van, de komolyan

2018. júl. 10. 13:06
 30/53 anonim ***** válasza:
11%

Tehát a férjed látta, hogy a lánya éppen beszélget valakivel ("csetelt valakivel, de nagyon"), ennek ellenére ő úgy gondolta, hogy ezt figyelembe sem véve (kit érdekel, hogy épp az anyukájával beszél meg valamit, a barátjával próbál békülni vagy bármi más neki fontos dologról van szó) próbálja ő is szóval tartani. Itt nem a lány volt a bunkó.

Ha te nem futottál össze vele reggel, de hallottad, hogy fenn van és készül elmenni, miért neki kellett volna odamenni hozzád és elköszönni? Az apjával megbeszélte, hogy megy, veled pedig ezek szerint nem találkozott reggel.

2018. júl. 10. 14:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!