Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szegyen takaritonot fogadni...

Szegyen takaritonot fogadni ilyen esetben es valoban serto?

Figyelt kérdés

Mozaik csalad vagyunk 2 kicsi es 1 nagy gyerekkel. A hazunk eleg nagy es van kert is. A parom sokat dolgozik es csak en segitek neki a haztartasban. A kicsik keveset tudnak segiteni, a nagy meg keresre se segit csak kethetente egyszer tereget vagy betesz egy mosást.

A parom megunta a koszt es a rendetlenseget es a hatam mogott folfogadott egy takaritonot, hogy a hazat takaritsa korbe es ennyivel is kevesebb legyen a kettonkre juto hazimunka.

En ezt sertonek erzem es nagyon rosszul esett.

Elotte sokat veszekedett velem vonjam be a nagy gyereket, de en meg nem szeretem a veszekedeseket es a nyuglodest, hogy mondogatni kelljen segitsen. Ezt a parom nem birja felfogni.

2018. jún. 25. 18:32
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%
Végre, hogy sínen van a sztori. Nem is értem, hogy miért hitte bárki, hogy szerencsétlen nő írta ki a kérdést, mikor ennek a lusta mamlasznak nem tetszik, hogy az asszony segítséget fogadott fel.
2018. jún. 28. 16:07
 32/32 Csurmi ***** válasza:

Gondolom a nagy gyermek a tiéd, az előző házasságból, a két kicsi pedig a közös? Ha te vagy a férfi, akkor nálad van elhelyezve, nem az anyjánál? Vagy közös gyerekfelügyelet van?

A két kicsi gyerek és egy nagy gyerek mellett a párod sokat dolgozik. A takarítónőt is ő fizeti? Vagy azért vagy megsértődve, mert a te pénzedből fizeti a takarítónőt?

A nagy gyerek akkor azzal zsarol, hogyha takarítania kell, akkor inkább visszamegy az anyjához?

Itt tényleg a takarítónő a probléma?

2018. júl. 4. 05:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!