17 évesen meg lehet házasodni úgy, hogy csak a párom szülei tudnak róla? Miket kell elintézni? Utánna milyen joggal rendelkezhetek?
14 éves elmúltál, akkor nem büntethető a párod, azért mert szexeltetek, hacsak nem erőszak, de nyilván nem erről van szó
sőt, a babát sem vetethetik el helyetted, mert a te beleegyezésed kell, de ha nagyon félsz ettől, akkor 12 hetes korodig titokban tartod és kész...amúgy keresd fel a gyámügyi hivatalt és kérj tanácsot ott ;)
amúgy biztos, hogy terhes vagy? teszt és orvos megerősítette?
Már a másik kérdésednél is meg lett írva, hogy semmi nem tiltja azt, hogy két 14 év fölötti szexeljen.
Amúgy meg ha valóban érett lennél egy gyerek vállalására, akkor képes lennél odaállni a szüleid elé, és megmondani, hogy mi van.
Magántanulóként mindenképpen elvégezheted. A tanárok biztos átengednek az érettségin. Nekem is volt még anno gimis osztálytársam aki "váratlanul", 3. elején elment szülni. Mondjuk ő estin végezte el. Nem volt se kiközösítés se semmi, sőt még az osztályból a lányok látogatták is. Ne érezd ezt akkora bajnak ahogy itt beállítják. A pároddal se tudnak mit kezdeni a szüleid, ha téged csesztetnek állítsd őket választás elé és ennyi.
Annyira primitív dolog, hogy egyesek ahelyett, hogy támogatnának, az életnek ezt az örömét megpróbálják bajnak beállítani és elvenni tőled a szépségét.
Köszönöm szépen:)
A baba az biztos hogy marad,egy életen át fájna ha elkelle vetetni.Semmiben nem lesz hiánya,főleg nem szeretetben.A barátom is munkát keres,amióta tudjuk hogy gyerekünk lesz.Már most nagyon imádjuk:)Még csak a hasam se látszik,de ha tehetné egész nap puszilná:)
Orvoshoz mindenféleképpen menny el.A kispapának viszont kelleni fog majd egy tüdőszűrő papír,hogy nincs baja.Neked jó sok vizsgálat :) Én 2 éve voltam abortuszon,nem leányálom ,s mai napig bánom.Ugyan annyi voltam mint Te most.Akkor még Én is tanultam.Amint megtörtént a műtét összezuhantam,jóideig ,,zakkant" voltam.Párom szemébe se mertem nézni úgy szégyeltem magam.A gondolattól s az emlékektől mai napig elfog a sírógörcs.
17 évesen még csak szülői engedélyel mehetsz férjhez.
Pár esélyed van .: 1.Átéled amit sok más korodbeli,s amit Én is. 2.Szüleiddel közlöd a házasság tényét,de ne említsd a babát!EGGYENLŐRE Ha megtudnák egyből az 2* es sokk lenne nekik.S ha tiltakoznak eleve az eskü ellen akkor egy unoka ellen még jobban.Ha tényleg megszeretnétek tartani a babát akkor csak a 3-hónap után vagy még késöbb (amég nem feltűnő a has) közöld velük,akkor már nem tehetnek semmit sem,mmint müvi ab. -ra értem.
VISZONT Jól Figyelj! Ha nem tudtok összeházasodni s fiatalkorúként szülöd meg a picit akkor automatikusan a szüleid lesznek a gyámjai amég nem leszel nagykorú!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!