Jövö gondolataim, elképzelésem normális?
Arról lenne szó,ha pár év múlva lesz saját lakásom,meg minden ami megvan.de én nem vágyok saját esküvüt ilyesmit,pasit se tartanék otthon,mert már uncsi,néha jó 1dül lenni otthon(de persze találkozzni szoktam barátaimmal és ismerösőkkel,szeretem a társaságot).és arra gondoltam ,h 1dül felnevelém saját gyerekem(persze ha jól állok anyagilag),mert édes ,aranyos gyerek,persze ha megnő és nagy lesz ugyanúgy szeretni fogom,de apa nélkül nőne föl.
szted nem lenne baj?
22é/L
Szerintem még meggondolod.
Engem ergo az riasztott: minden este 8-kor pizsamaosztás, és ez így lesz mindhalálig.
nem így lesz. :)
A gyermeknek pedig tényleg szüksége van apára. A lányok nagyon apásak, később hozzá képest választanak párt,
a fiúknak pedig ő tölti be a férfi-fegyelmező-minta/ellen minta szerepet.
Szóval fontos, a gyerek egész életére rányomja a bélyegét, milyen családban-csonka családban nőtt-e föl.
De még nagyon sok mindent másképp fogsz gondolni a korod haladtával.
"pasit se tartanék otthon" ???!
Hát veled mi van anyukám? Mintha egy kutyáról beszélnél ebben a stílusban.
Te qrvára összeegyeztethetetlen vagy az élettel, javaslom, hogy se "pasi", se gyerek ne legyen. Kövesd inkább Darwin elméletét, márha ez a név mond valamit.
Nem tudom mit képzelsz?!Szerinted a gyereknek sem lesz szüksége apára? Meg milyen már ez, hogy "pasit se tartanék otthon"???? Szerintem te nem vagy normális. Ha teljes családot sem tudsz biztosítani a gyereknek (ami a legfontosabb)akkor inkább gyereket se akarj. Hogy magyarázod meg majd a gyereknek az ideológiádat? Lássuk csak...őőő: anya túl sok szex és new yorkot nézett és szuperanyunak és szuperszinglinek érzi magát. Nem néztél te túl sok szinglis filmet?
Nem bántani akarlak, de jó lenne ha nem tennéd tönkre a gyerek életét....
én meg nőt nem tartanék SEHOGY, nemhogy otthon. csak a pénzemet szívná el, ha lesz barátnőm nem fogom fizetni a számláit a kajáját stb.
gyerek meg ki van zárva!
Hát, már ne is haragudj, de szörnyen gondolkodsz,
az addig rendben, hogy nincs szükséged társra, de mi jogon fosztanád meg a gyereket az apjától?
Én babát várok, nem vagyok együtt a gyerek apjával, de soha nem fogom tiltani tőle,mert szüksége lesz rá.
Attól, hogy neked nem kell, a gyerekednek igenis kell apa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!