Ez hogyan tudnám feldolgozni?
A történetem annyi, hogy sajnos idén nem tudok leállamvizsgázni, mivel egy tantárgyat nem teljesítettem. Nem voltam rossz tanuló, csak ez most nagyon nem jött össze. Átlagaim is mindig 4,5 felett volt.
A szüleim persze azt mondták, hogy nem baj, majd sikerült következő félévben. De mindig előhozzák, hogy már rég diplomás ember lehetnél. ÉS ez nagyon fáj.
A másik hogy barátnőim mindd lediplomáztak, bár nyelvvizsga hiányában nem kaptak diplomát. És szüleim mindig ezzel jönnek hogy persze nekik meglett. Egész nyáron nem akarom ezt hallgatni. Mit csináljak? Jó a szúszás egy fél év, hamar eltelik. De azért mégis, hogy lehet ezt kibirni.
Jajj, szard már le.
rajtad kívül még hallgatók ezrei csúsznak 1-2 félévet, ritka az, ha valaki pontosan, időre befejezi. fogd fel úgy, hogy fél évvel többet bulizol a társaiddal. fölösleges ebből ekkora problémát, pláne presztízskérdést csinálni.
Akkor vmi szakodhoz kapcsolódó diákmelót keress, elküldöd az önéletrajzod, h csúszol fél évet, szeretnél szakmai tapasztalatot szerezni és pénzt keresni.
Ha ez nem jön be, belépsz egy diákmeló szövetkezetbe, nyáron ott az ezernyi gyümölcsszedéses meló meg minden, mehetsz akár hostessnek, van kismillió lehetőség. Persze nem sok pénzért, de a semminél jobb és nem otthon csavarodsz be a szüleid hülye kommentárjaitól.
Én is osztatlan, régi képzésben vagyok, bölcsész. Januárban államvizsgázom, na és? Nálunk hallgatók több mint a fele télen végez. Lazíts már! Őszre keress diákmelót, nem fog leesni a karikagyűrű az ujjadról.
Hogy dolgozd fel? Pl röffentsd össze a csoporttársakat, akik szintén csúsznak és rúgjatok be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!