Hogy tudnám feldolgozni közeli barátom öngyilkosságát?
Utolsó,te idióta!Hogy lehet ilyet mondani,neked ha meghalna akár barátod,barátnőd,családtagod te nem lennél ki??
Menjen utána?ásd el magad.
Kérdező:Kitartás,mi az oka,hogy megtette?Tényleg csak idő segít,próbáld magad lefoglalni,azzal amit szeretsz csinálni.Próbálj családdal,barátokkal lenni.
Szia.
Én sem tudok okosabbat mondani, csak a szokásos közhelyet, hogy az idő segít.
Maximálisan átérzem a helyzeted:
Nekem egy közeli barátom 2008 telén felakasztotta magát. Végigzokogtam azt a napot, amikor megtudtam. A következő napokban is csak bőgtem és csak Rá tudtam gondolni.:-(
A mai napig elpityergem magam, ha belegondolok, hogy soha többé nem találkozhatok Vele.
A régi emlékek, bulik nem úgy jelennek meg az agyamban, mint a más barátaimmal eltöltött időkre való visszaemlékezés, hanem társul mellé egy szorongó, nagyon szomorú érzés, hogy Neki már nem lehet mondani, hogy: "Emlékszel...?"
Hú, most is elpityeredtem.:-(
Ja, és amit még szoktam csinálni: a "www.gyertyagyujtas.hu"-n gyújtok Neki gyertyát elég sűrűn. Szerintem nagyon hasznos oldal. Oda csak gyászolók járnak, tehát jó érzés, hogy azonos (vagy legalábbis hasonló) a fájdalmunk...
Mára már (így lassan másfél évvel a tragédia óta) nem jut eszembe a nap minden percében és nem sírom el magam naponta vagy hetente, de szerintem mindig is szívszaggató lesz ez a tudat, hogy nincs többé.
(Csak 29 éves volt):-(
Részvétem Neked!
köszönöm az együttérzést mindenkitől.
Nagyon nehéz még mindig és gondolom az is lesz.
Nagyon fiatal volt a barátnőm, még 30 sem volt, mindene megvolt amire csak vágyhatott, csak a párkapcsolatban volt nagyon szerencsétlen a helyzete, egy nagy szakítás óta egyenesen zuhanni kezdett vele minden, az egész életben rossznak, senkinek, szerencstlennek érezte magát, hiába vígasztaltuk. Tudtam hogy nagy a baj, de valahogy nem gondoltam volna hogy ilyet tesz, valahogy nem rá vall, hogy csak így hirtelen, minden előjel nélkül.
Kérdeztétek miért forog a gyomrom az egésztől? Hát valahogy ahogy ara gondolok, ahogy meghalhatott, a körülményekre a testére stb. olyan gyomorgörcsöm lesz. Nem tőle undorodok, hanem attól a helyzettől. Nem tudom felfogni hogy mi játszódhatott le benne, hogy ilyenre vetemedett. És annyira szeretném hinni, hogy legalább most jó helyen van és boldog és hinném is, de ő nagyon mélyen ateista volt, semmiben sem hitt csak annak ami éppen van, így annyira nehéz. Alig aludtam éjjel, az is a baj hogy egyedül vagyok kis gyerekkel,nem nagyon tudok kivel beszélni sem....Annyira sajnálom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!