Össze van dőlve az életem és folyamatosan sírok. A barátnőimnek félek elmondani. Mit tegyek?
Nagyon hosszú, hogy miért, nem is akarom leírni mert akkor még jobban bőgnék és nemakarom, hogy anyám észrevegye.
Nincs kinek elmondanom a bajaimat, a szűleimnek meg a barátnőimnek nem merem.
Most összevesztem az egyik barátnőmmel emiatt (mert suliból amint kicsöngettek elindultam, mert nem akartam, hogy faggassanak, hogy miért sírtam, és nem vártam meg őt) és minden csak egyre rosszabb...Egy kicsit talán segítséget vártam tőle de most még rosszabb...én ezt nem bírom.. be akarom magam gyógyszerezni, de van szüleimnek elég baja és msot még nem akarok nekik gondot okozni, viszont nem tudom meddig bírom. Mit tegyek? Nincs senki akinek kisírhatnám magam.
13/L
na mondd ár el, ne kéresd magad.
le tudod írni, ha igazán megoldást akarsz..
jó igaz..csak kamaszkori izé..biztos csak amiatt bőgök jó 2 órája folyamatosan.
nem is írtam ide...felejtsétek el
nem vagyunk gondolatolvasók...
MÉG!
Hol laksz? Ha közel akkor én benne vagyok hogy átöleljelek és meghallgassalak:) Nos??
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!