Mennyi idő után szerettetek bele a párotokba? És honnan tudtad, hogy "ez szerelem"?
Első látásra beleszerettem.
Akkor tudtam meg, hogy ez szerelem, amikor úgy döntöttem, hogy nem viselem el tovább a vőlegényem folyamatos megcsalásait, és végre összeszedem magam és elhagyom... Ebben nekem a jelenlegi párom segített! Neki köszönhetem, hogy nem vagyok lelkileg mára tönkretéve.
21/L
és egy ilyen "Igazis" érzést hogy lehet igy mondani...ha az mégsem ugy van. állítólag megérzi az ember, de ha ez nem kölcsönös akkor mégsem a másik a nagy Ő.
Nemértem
Belém már akkor villám vágott, mikor bemutatkozott és megfogta a kezem!
3 éve ugyanúgy szeretem mint akkor.
L/23
Na hát ez szerintem minden kapcsolatban más.
Nekem még eddig 1 barátom volt,de valahogy gyorsan beleszerettem,nállam ez a beleszeretés akkor megy ha:
-megbízok benne
-kedves
-hűséges
-érzem hogy oda van értem!
-ha jól érzem magam vele
-törödik velem
-érzem hogy fontos vagyok neki
És a barátommal ez mind nagyon gyorsan ment, persze szinte gyerekek voltunk még!Én 14éves voltam ő 18 de azt mondhatom hogy nem rég lett vége, kiszeretés stb miatt!De nem bántam meg azt a több mint 3évet!
Sajnos nekem ez az egy tapasztalatom volt még.
17Éves lány
Elsö látásra. Persze nem úgy mint a filmekben, de elsö látásra nagyon szimpi volt és egyre többet akartam róla tudni, egyböl befészkelte magát az agyamba.
Aztán ahogy közelebb kerültünk már hiányzott, és az elsö együtt lét elött szerelmet vallotunk egymásnak. Egyszerüen szerttük egymást. 4 éve vagyunk együtt lassan, de már 3 éve együtt lakunk, de még mindig szertjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!