El kellett valaha engednetek olyat, akit szerettetek, de tudtátok, hogy a szerelem nem elég egy komoly kapcsolathoz?
Nem emiatt, más miatt. De épp el kéne engednem valakit, és nem tudom.
Nem hiszem, hogy valaha beleszeretek valakibe még ennyire, és nem is fogom soha beérni kevesebbel.
Egyedül fogok maradni.
Ismerős az érzés, voltam hasonló helyzetben.
Ez egy macska-egér játék, egy óvodás szintű játszmázás a részéről. Éretlen személyiség lehet ez a férfi, még ha elsőre nem is tűnt annak (sokan nagyon is meg tudják játszani magukat).
Nagyon jól átlátod a helyzetedet. Nagyon vágytál az igaz szerelemre, ezért egy arra nem méltó embert felruháztál azokkal a tulajdonságokkal, amik fontosak számodra. Ezt az általad elkészített álomképet kezdted szeretni, akinek köze nincs a valóságoshoz. Ez nem az igazi szerelem, majd meglátod, ha találsz egy igazi férfit. És fogsz találni, tudod miért? Mert nem vagy megalkuvó. A nem megalkuvó embereket mindig megtalálja az, akire várnak. A megalkuvók azok, akik látszatkapcsolatokban, társas magányban, érzelmi játszmák között élnek. Te nem így döntöttél, légy büszke magadra. Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb elnyered érte a jutalmadat, csak várd ki.
Igen, a szerelem nem elég a komoly kapcsolathoz. Kell még hozzá bizalom, egymás kölcsönös tisztelete, egyenrangúság, közös érdeklődés, közös célok, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!