El kellett valaha engednetek olyat, akit szerettetek, de tudtátok, hogy a szerelem nem elég egy komoly kapcsolathoz?
köszönöm a válaszokat! a 16:15ös különosen jól esett:)
az a baj, amit az utolsó előtti írt, hgy tudom, hogy nem ilyen az igazi szerelem, mégsem tudom magam könnyen túltenni magam rajta. Csak azt nem értem miért, hiszen tudom, hogy jobb nekem nélküle, akkor miért hiányzik mégis. mindenesetre mivel ő nem akar engem, ezt egyértelművé tette, nem is számít ez, mert úgyse jöhetne össze, mégha én megfeszülök sem.
Ha ő egyáltalán nem akkar veled lenni vége van.
Járj el bulizni ismerkedni minél több valós élmény ér annál kevesebb időd lesz álmodozni róla.
nem lehet hogy magába a szerelem érzésébe vagy szerelmes?
néha előfordul hogy nem is abba a személybe vagyunk szerelmesek akibe szeretnénk hanem az érzésbe, amihez ragaszkodunk ahogy tudunk.
én próbáltam megismerni, elfogadtam volna a hibáit is. tudtam volna szeretni...ő nem akarta, ő lépett le. én már nem tudok mit csinálni.
de valószínűleg tényleg így van, ahogy írjátok, idálba vagyok szerelmes vagy magába a szerelem érzésebe. szívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!