Tudom bután hangzik, de, hogy köszönjek a szerelmem
nagybáttyának és nagynénnyének, hogy ne legyen sem
tolakodó sem távolságtartó?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, a szerelmem most akar bemutatni otthon, nagybáttya olyan 55körüli, ahogy nagynénnye is...nem akarok tolakodó lenni a köszönéssel se nem távolságtartó, csak nincs tapasztalatom ezekben a dolgokban Segítsetek....:) A jónapot olyan távolságtartó a csókolom meg nagyon gyerekes...
Szerintem is jó napot a megfelelő,a csókolom meg relatív szerintem,h mikor "gyerekes" (ebben az esetben az lenne9 De pl,nagymaminak szerintem simán csókolom. Meg ez férfi szájából máshogy hangzik,mint nőéből. Apum majd' 50 éves,de csókolommal köszön a pénztáros néniknek meg ilyesmi.FFi szájából szerintem sok esetben jelenthet tiszteletet,nő felé.
2010. jún. 14. 10:42
12/17 anonim válasza:
jónapot kívánok egy karnyújtással a nagybratyó felé és bemutatkozás, ugyanez a nagynéni azzal a kivétellel h neki nem szabad a kezedet nyújtani, idősebb nő, meg kell várnod h ő nyújtsa.....ha lazák azt fogják mondani, h ugyanmár tegezz, ha ezt nem mondják, akkor a jónapot kívánok és a viszontlátásra a megfelelő köszönés.....
2010. jún. 14. 10:55
13/17 anonim válasza:
Gyorsan végigfuttattam a fejemben az összes 40-50 éves ismerősömet és szerintem kb mindegyik szívrohamot kapna ha egy 21 éves nő lecsókolomoznű őket :D:D najó nem szvrohamot... de nem örülnének neki az tuti...
Egyébként tőlünk 8adikban annó úgy vált el jóöreg matektanárbácsink, hogy:
"Ja és lányok, mostantól "Jó napot!". Megőrülök a volt tanítványaimtól, akik már a babájukat tologatják és csókolomoznak."
Akkor 14 évesek voltunk, nem 21 :D
2010. jún. 14. 11:00
14/17 anonim válasza:
* 8adikban=nyolcadikban ... jajj... rosszat tesz ez a sok netezés. :D
2010. jún. 14. 11:02
15/17 anonim válasza:
Jó napot kívánok / Örvendek, XY vagyok..
2010. jún. 14. 11:03
16/17 anonim válasza:
"Jó napot kívánok, örülök, hogy megismerhetem!" - szerintem is ez a legmegfelelőbb.
Fiatal felnőtt vagy, nem 12 éves gyerek. Lehet, hogy hivatalos ez a köszönési forma, de megadja azt a lehetőséget, hogy egyszerre légy udvarias és távolságtartó.
Az egyik öreg tanárnő tanította az iskolában, hogy csak így köszönjünk: "Jó napot kívánok"
2010. jún. 14. 11:25
17/17 anonim válasza:
A KÍVÁNOK-ot még véletlenül se hagyd le a végéről! Úgy sokkal bensőségesebb hangzása van, no meg illedelmesebb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!