Tudom bután hangzik, de, hogy köszönjek a szerelmem nagybáttyának és nagynénnyének, hogy ne legyen sem tolakodó sem távolságtartó?
A "jó napot, örülök, hogy megismerhettem" szerintem a legjobb. Tényleg távolságtartó, de elsőre nem mondhatod, hogy "csááá, mizu". :)
A "csókolomról" kb. 15-16 évesen már le kellett volna szoknod. Ennyi idősen ez már mást jelent. ;)
Komolyra fordítva a dolgot, inkább légy távolságtartó, mint tűnj gyerekesnek vagy szemtelennek. Ha olyan a gondolkodásuk, akkor úgyis mondani fogják, hogy tegeződjetek, és hogy hogyan szólítsd őket. Amíg nem mondják, hogy tegezheted őket, addig marad a "jó napot".
mosolyogva kinyújtod a kezed (nőknek illik előre nyújtani), és azt mondod: üdvözlöm, Nagy Juliska vagyok.
21 éves nőként ne köszönj csókolommal, mert ezzel egy 55 éves férfit a halálba sértenél. meg hát ciki is...
Hogy köszönsz egy 55 körüli idegennek? Na, ők pontosan ugyanilyen 55 év körüli idegenek.
1) a Párod mutat be nekik téged, nem pedig fordítva;
2) te vagy az idegen abban a közegben;
...tehát minden tekintetben ők diktálnak. Te illedelmes lehetsz maximum, de semmiképp se a seggnyaló stílust kövesd, az unszimpatikus. Jónapot/üdvözlöm/tiszteletem/kezi'csókolom stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!