Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezen tényleg meg kell sértődni...

Ezen tényleg meg kell sértődni? Anyuék ma reggel tudták meg hogy a nővérem és a vőlegénye össze házasodtak titokban.! Most megy a cirkusz. De a másik család felöl is. Hogy lehetne békíteni?

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 14. 07:36
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
83%

" Hát anyum már tervezgette eddig úgy volt hogy nagy lakodalom lesz csak az a pech hogy már a zenekar, sőt még a kaja is levan beszélve.. Sőt már a koszorúslányokruhája is megvan! Nővérem anyósa most is itt dühüng meg anyum is.. "

ITT A MAGYARÁZAT! Ha a szülök döntenek el mindent, meg úgy szerveznek,ahogy NEKIK teszik, akkor teljesen TERMÉSZETES, hogy a fiatalok NEM akarnak ebbe belemenni, elvégre ez az Ö esküvöjük és nem a szülök ünnepe.

2010. jún. 14. 10:07
 42/47 anonim ***** válasza:
21%
Így aztán nem volt senkinek az ünnepe, egy nap volt a sok közül.
2010. jún. 14. 10:09
 43/47 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem ha bejelentették volna akkor, amikor meg nem volt elrendezve semmi, milyen esküvöt akarnak, akkor nem lett volna ekkora cirkusz! Kidobtak egy csomo penzt az ablakon.
2010. jún. 14. 10:11
 44/47 anonim ***** válasza:
86%
Nem olvastam a válaszokat, szóval nem tudom miket írtak előttem. Nyilván a párnak megvolt rá az oka hogy ezt a megoldást választotta. Ha egy felnőtt ember kihagyja a szüleit az életéből, azt általában nem rossz szándékból teszi, hanem mert rosszak a tapasztalatai. Mi is így fogunk házasodni. Mindkettőnknek kemény gyerekkora volt, rengeteget szenvedtünk a szüleink miatt (nem részletezem). Csak ezt utólag elfelejti mindenki, és az emberek a rossz szülőt is hajlamosak piedesztrálra állítani, és a gyereket hálátlannak beállítani, holott a viselkedése csak következmény. Szerintem ez a mondás igaz: amilyen a szülő volt a gyerekével gyerekkorában, olyan lesz a gyerek a szülőjével öregkorában (hiszen a gyerekkor és az öregkor hasonlóan kiszolgáltatott állapot). Nyilván mindenkinek az lenne a legjobb, ha normális családja lenne, és nagy esküvőt rendezhetne sok vendéggel. Akinek ez megadatott mind a vőlegény mind a menyasszony részéről, bevallom irigylem. Viszont akinek nem, az legjobban teszi, ha úgy házasodik, ahogy a kérdező nővére.
2010. jún. 14. 11:24
 45/47 anonim ***** válasza:
48%

A szülők nem igen szólhatnak ellene már semmit. Biztosan meg volt az okuk a fiataloknak, hogy titokban házasodtak össze. De valljuk be, egyikünk sem szeretné, hogy majd a gyerekünk titokban, minket kizárva kössön életre szóló szerződést.

Én sajnálnám, ha kimaradhatnék egy fontos dologból, ami a gyermekemről szól. Ez olyan, mintha a szülő lemaradt volna a gyermeke első szavairól, arról, amikor felállt a kiságyban, elindult magától. Ez is egy ilyen esemény.

Persze, ha a szülők akartak mindent megoldani a fiatalok helyett, akkor a szülők csak magukat okolhatják.

Majd lenyugszanak. Minden esetre érdemes lenne leültetni mindkét fél szüleit egy asztalhoz, azzal a kitétellel, hogy amíg a fiatalok elmesélik, hogy miért tették és miért gondolták így, addig nem szólalhatnak meg a szülők.

2010. jún. 14. 11:30
 46/47 anonim ***** válasza:
Gondolom, rájuk akarták erőltetni a nagy esküvőt.
2010. jún. 14. 14:52
 47/47 anonim ***** válasza:
Neked miért kellene békíteni, kérdező?
2018. szept. 1. 12:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!