Ezen tényleg meg kell sértődni? Anyuék ma reggel tudták meg hogy a nővérem és a vőlegénye össze házasodtak titokban.! Most megy a cirkusz. De a másik család felöl is. Hogy lehetne békíteni?
ma 08:22
látszik, hogy sok közöd nincs az egészhez.
Azok a szülők, akik előtt titokban kell esküdni valószínűleg nem nyugodnának bele abba, hogy kis esküvő lagzi nélkül. Az oylan ember, aki ilyen miatt kitagadja a saját gyerekét az megérdemli. Nehogymár egy rongyos papír miatt legyen ágálás a fiatalok ellen!
Ha valaha férjhez mennék én is titokban tenném. Nem vagyok kíváncsi egyrészt senki beledumálásába, és nem vagyok hajlandó csak anyu/apu, anyós/após kedvéért 200 embert etetni csak azért hogy utána nyavajoghassanak, hogy ez nem volt jó, az milyen gáz volt.
Valószínűleg a kérdező családjában sem voltak hajlandók belemenni a szülők abba, hogy esküvő úgy hogy csak ők vannak még ott mindenféle felhajtás nélkül.
8:08 és 8:22
Igen lehet így tartani egy esküvőt.és lehet másképp.
Nem a szülő dolga ezt eldönteni, hiszen az esküvő a két fiatal ügye. Aki ezt nem érti meg mint szülő, ott azt hiszem meg is értem a fiatalokat, hogy nem hívták meg.
"HA a szülök ezen megsértödnek, akkor ezzel CSAK azt bizonyitják, hogy a fiataloknak igazuk volt, mert a szülök bele akartak volna szólni abba, hogy mikor, hol és hogy legyen az esküvö."
Ezzel meg te bizonyítod, hogy mennyire antiszociális, korlátolt és sekélyes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!