Mit tegyek nem jön össze semmi nem találom a helyem?
Figyelt kérdés
A szüleim lassan 2 éve váltak el. Az anyám nem nagyon foglalkozik velem inkább pénzorientált egész nap csak fekszik és facebookozik.Nem vagyok vele jóba így nem foglalkozunk egymással.
Apumat nagyon szeretem és segítünk egymásnak kb 1 évvel ezelött jött össze egy nővel aki nagyon rendes volt és szereti is apukámat. A nőnek van egy kisfia aki 8 éves
Rendes is volt az elején csináltunk 4esben sok családi programot meg minden de mostanába nagyon megváltozott a (nevelőanyám) pl jövök suliból megkérdezem tőle mi a helyzet akkor azt szokta mondani a.a vagy azt hogy nincs kedve beszélni meg akkor megkérdezem miért nincs aztán azt mondja minek beszéljen. Én mindig rendesen szólok hozzá kedves vagyok ő meg mindig bunkó velem mással rendes meg minden csak velem csinálja nem beszél velem vagy csak szavakba ( ja - aha- semmi -stb...) Mindenkivel rendessen beszél csak velem nem pedig ha megkér valamire mindent megteszek neki . Apámmal szeretik egymást a nő és a fia én érzem csak kívülálónak magam.
Nem szeretek már beszélgetni vele mert folyton vagy beszól vagy flegmázik és egész nap csak nyomja a telefonját.
Apám és ő kapcsolatát nem akarom elrontani apámmal beszéltem erről de nem sok mindent fog csinálni mert szeretik egymást nevelőanyám meg mindig azt mondja felnőtt vagyok és csináljam a saját dolgom ...
próbáltad már megbeszélni vele személyesen, hogy mi baja van veled? És csak veled viselkedik így? Mióta tart ez?
2018. ápr. 19. 16:38
2/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam vele de ilyenkor nem valaszol nekem vagy eggyáltalán kerüli az egész témá csak ,hogy ne kelljen beszélni velem .
Kb 2 hónapja szerintem.
2018. ápr. 19. 16:40
3/9 anonim válasza:
Nyílván apád új nője nem akarja, hogy továbbtanulj, és apád évekig fizessen még tartásdíjat. Anyádra ne akarj rátelepedni, örülj ha ott lakhatsz, pláne ha támogatja, hogy tovább tanulj. Társaságnak keress inkább barátokat, csajokat, ne lógj sokat otthon, beszéld meg anyáddal, hogy mikor ne legyél otthon (mert pl. pasast akar hazavinni).
2018. ápr. 19. 16:47
4/9 anonim válasza:
Biztos nem csináltál semmit vele szemben, bármilyen rossz szót? Ok nélkül az ember nem kezd el utálkozni! Akkor most az apádékkal laksz? Márpedig meg kéne ezt beszélni, méghozzá az apád közvetítésével, mert az nem állapot, hogy egy lakásban két ember utálkozik. Nincs joga tönkretenni a napjaidat. Apádnak viszont kötelessége, hogy ezt ne hagyja. Ne kíméld őket, nem kell neked szenvedned csak azért, hogy neki ne kelljen konfliktusba keverednie.
2018. ápr. 19. 17:04
5/9 anonim válasza:
Lehet, hogy betolakodónak érez; hogy hozzákötöd őt az előző párkapcsolatához apádnak. És őt ( a nőt) erre emlékezteted; és ezért haragszik rád. Hogy megzavarod az ő kis szépen építgetett családi idilljüket. Vagy nem tudom. Lehet, hogy nem is féltékeny rád meg ilyesmi, csak nemtom. Nem jutott neki dinnyeföld mondjuk, vagy nemtom.
2018. ápr. 19. 17:13
6/9 anonim válasza:
*Ja amúgy volt olyan tanárom, aki amikor az 'amúgy' szót használtam, megsértődött rám, és elkezdett hisztikézni. Pedig nyilvánvalóan nem sértésnek szántam, elhiheted; nem is értettem mi a baja; nagyon meglepődtem.
2018. ápr. 19. 17:15
7/9 anonim válasza:
Lehet eleinte csak megtévesztésből volt kedves veled és az nem a valódi egyénisége volt.
2018. ápr. 19. 22:52
8/9 anonim válasza:
Nem szívesen írom ezt és egyáltalán nem biztos, hogy itt is erről van szó, de sok olyan nő van, aki elvarná a parjatól, hogy "felejtse el" a megismerkedésük előtti életét, vagy akár a gyerekét is. Persze, az elejen rendes volt veled, de egy év után már "nyeregben érzi magát" és most derül ki, hogy milyen is valójában. De mondom, ez csak egy lehetseges magyarázat.
2018. ápr. 19. 23:55
9/9 anonim válasza:
Ja es, hogy mit csinalj? Amikor találkoztok köszönj neki, de ennyi. Nem lehetsz vele jóban, ha ő nem akarja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!