Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon tonkretesz lelkileg...

Nagyon tonkretesz lelkileg hogy anyuekkal elek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy depresszios idegroncsa tett.

Szorongasos depressziom van. Mig egyetemre jartam folyamatosan ment a magyarazas hogy hagyjam ott. Minden heten orditozott hpgy fejezzem be es dolgozzak. Akkor alakult ki ez a depresszios dolog. Ott hagytam a sulit es en mar minden alja munkat csinaltam anyu miatt. Pucoltam sz*rt mint segednover egy idosek otthonaban,dolgoztam kinai boltban 520Ft-ert. Most talaltam egy jo munkahelyet ahol 680Ft nettot fizetnek es magam osztom be az idom,es irodai munka. Anyu megint b*szogat hogy keveset fizet,hagyjam itt,keressek mast. A pszichiatetnek elsirtam magam mikor kerdezte hogy anyunak mi lenne jo. Mondtam fogalmam sincs. Soha semmi nem jo.Kovet reggel a palyaudvarra,kinyitogatja a leveleim,bejon a furdobe mikor furdok,minden nap talal valamit amivel csesztessen,ha eljovok otthonrol alkor facebookon ir regenyeket. Szerintem anyu is beteg csak nem latja be. 3 ferje volt es mind szetverte. Kidobtak a szemet...persze ezert is en vagyok a szar. Meg olyan vagy mint apad...

Van egy parom aki egyedul el es felhoztam hogy nem koltozhetnek-e hozza mert amugy is 140km-re lakik tolem. De azt mondta hogy ugy akarja ha nem kenyszerbol kell osszekoltozni hanem mert mindketten szeretnenk..

Allandoan ideges vagyok,mindenki irrital,utalom az embereket.

A mozdulataik is idegesitenek. Regen nem voltam ilyen. Gyulolom magam. Gondoltam ongyilkossagra is de felek megtenni. Ugy erzem a sajat agyamba vagyok bezarva es innen nem tud senki segiteni.

Jogra jartam egyebkent,tehat nem bufe szakra.. Mit te

2018. márc. 9. 07:04
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 anonim ***** válasza:
57%

bocs, de milyen választ vársz?

melózol, elköltözöl.

költözz a párodhoz vagy vegyél ki egy szobát.

milyen megoldást vársz?

2018. márc. 9. 13:01
 52/70 anonim ***** válasza:
100%

A 36 hónapot a diákhiteldirektben tudod elintézni.

Ugyanúgy megy a kamat. De ha otthagytad a sulit csak nem milliókról van szó.

Nekem 2,5 milliónál 70ezer a kamat. Annyit meg a csökkentett törlesztő is fedezne neked. Legfeljebb nem nőne egy ideig, de nem is csökkenne. De hátha összeszednéd magad lelkileg addig. Utána meg mehetne megint ezzel a 20ezerrel.

2018. márc. 9. 13:06
 53/70 anonim ***** válasza:
100%
Nincsen rokon, barát akihez odaköltözhetnél?
2018. márc. 9. 15:03
 54/70 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem beszélj a pároddal, mert ez csak egy jó kifogás. Az enyém mikor úgy tűnt, hogy nem lesz hova mennem, hasonló helyzetben, még a szüleivel lakott, és iskolába járt, mikor azt mondta, ha úgy alakul, ő is elmegy suli mellett dolgozni, és összeköltözünk.

Ilyem anya mellé nem kell még egy hazug pasi is, aki kihasznál...

Esetleg beszélj barátokkal, vagy keress olyan albérletet, ahol többen vannak és egy szoba mégis olcsóbb, mint egy egész lakás. Így nem fogod bírni.

2018. márc. 9. 18:52
 55/70 anonim ***** válasza:
40%

Kifogás, kifogás, kifogás...ennyi kifogás a világon nincs, mint amennyit te felhozol.

Dolgozol, annyit csak keresel, hogy valahol kibérelj egy szobát. Költözz, ez az egyetlen lehetőséged.

Illetve van mégegy, maradsz, mártírkodsz és síránkozol. Te döntesz.

2018. márc. 9. 18:57
 56/70 anonim ***** válasza:
40%
Az ilyenek mennek hozzá az elsö pasihoz,aztán utána sírnak itt ugyan úgy a csöbör és a vödör eseten..
2018. márc. 9. 18:59
 57/70 anonim ***** válasza:
100%

Mást nem tudsz tenni, mint a költözés.

A fizud elég kevés, próbálj keresni olyan munkahelyet, ahol többet kereshetsz és vagy van szálláslehetőség is, vagy ki tudsz fizetni belőle egy szobát.

Vagy az lenne a legokosabb, amit itt már többen írtak, ha kimennél külföldre dolgozni.

A párodhoz nem ragaszkodnék a helyedben, ez nem egy komoly, előremutató kapcsolat (olvastam a másik kérdésedet is).

2018. márc. 9. 19:12
 58/70 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező, nem neked kell menekülni, az ilyen anyucikkal egyet tehetsz, azt, hogy te csinálod ki őt... pl. legközelebb kinyitja a leveled, közlöd, hogy egyből mész a Yardra, és feljelented, te találsz örökösen valamit, te ordítod le az ő fejét, ha bemegy a fürdőbe utánad kizavarod, ha ordibálni kezd, közlöd, hogy "takarodjon kifele a pusztába vonyítani", stb. ... figyeld meg, fülét-farkát be fogja húzni, mint a róka, ha a nyúl visszatámad...

Lényeg az, hogy ne hagyd magad, te vagy a fiatalabb, te vagy az erősebb... aztán sírjon ő a pszichiáternél...

2018. márc. 9. 19:17
 59/70 anonim ***** válasza:
51%
En is külföldet javaslom 1-2 évre. En is voltam Dublinban egy ideig. Szobát béreltem és dolgoztam ami a csövön kifért.Nem szülők miatt, csak akkor vidéken nem volt semmi lehetőség. Onnan nem haza, hanem Pestre jöttem a spórolt pénzemmel, ami elég volt önerőnek lakáshitelhez+nem okozott gondot albit fizetni kis ideig, még találtam egy jó munkát. Ez nálad miért nem opció? Vannak jó munkaközvetítők, akik kivisznek, szállást is intézik, ha kell és még így is tudsz spórolni, ha nem élsz kint nagylábon?
2018. márc. 9. 19:39
 60/70 anonim ***** válasza:
0%
Ha tényleg nem büfészakra jártál, akkor miért 680at keresel? Ha olyan menő végzettséged van, akkor biztos nem vagy olyan ostoba, hogy ne tudd megoldani az elköltözest. A pasidra meg kár időt pazarolni.
2018. márc. 9. 21:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!