Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon tonkretesz lelkileg...

Nagyon tonkretesz lelkileg hogy anyuekkal elek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy depresszios idegroncsa tett.

Szorongasos depressziom van. Mig egyetemre jartam folyamatosan ment a magyarazas hogy hagyjam ott. Minden heten orditozott hpgy fejezzem be es dolgozzak. Akkor alakult ki ez a depresszios dolog. Ott hagytam a sulit es en mar minden alja munkat csinaltam anyu miatt. Pucoltam sz*rt mint segednover egy idosek otthonaban,dolgoztam kinai boltban 520Ft-ert. Most talaltam egy jo munkahelyet ahol 680Ft nettot fizetnek es magam osztom be az idom,es irodai munka. Anyu megint b*szogat hogy keveset fizet,hagyjam itt,keressek mast. A pszichiatetnek elsirtam magam mikor kerdezte hogy anyunak mi lenne jo. Mondtam fogalmam sincs. Soha semmi nem jo.Kovet reggel a palyaudvarra,kinyitogatja a leveleim,bejon a furdobe mikor furdok,minden nap talal valamit amivel csesztessen,ha eljovok otthonrol alkor facebookon ir regenyeket. Szerintem anyu is beteg csak nem latja be. 3 ferje volt es mind szetverte. Kidobtak a szemet...persze ezert is en vagyok a szar. Meg olyan vagy mint apad...

Van egy parom aki egyedul el es felhoztam hogy nem koltozhetnek-e hozza mert amugy is 140km-re lakik tolem. De azt mondta hogy ugy akarja ha nem kenyszerbol kell osszekoltozni hanem mert mindketten szeretnenk..

Allandoan ideges vagyok,mindenki irrital,utalom az embereket.

A mozdulataik is idegesitenek. Regen nem voltam ilyen. Gyulolom magam. Gondoltam ongyilkossagra is de felek megtenni. Ugy erzem a sajat agyamba vagyok bezarva es innen nem tud senki segiteni.

Jogra jartam egyebkent,tehat nem bufe szakra.. Mit te

2018. márc. 9. 07:04
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
48%
Akkor keresel másik munkahelyet. Amúgy meg egy héten t munkanap van, 2 pihenő nap, árra vállalhatsz másodállást
2018. márc. 9. 07:43
 12/70 A kérdező kommentje:

Es a parommal mikor talalkozom?

Mint emlitettem 140km-el odebb lakik.

2018. márc. 9. 07:44
 13/70 A kérdező kommentje:

Annyira konnyu ilyen tanacsokat adni..de ha nincs lehetosegem?

Akkor ennyi? Nincs mas opcio...

Konkretan akkor tenyleg nincs kiut ebbol...

2018. márc. 9. 07:44
 14/70 anonim ***** válasza:
68%
Én nem értem mit siránkozol, tényleg csak az a két lehetőséged van, hogy vagy elköltözöl, vagy maradsz ott aztán beletörődsz! A pasid meg tényleg értékeld át magadban, ha most nem áll melléd, mi lesz később?
2018. márc. 9. 07:45
 15/70 anonim ***** válasza:
90%

Milyen párod? Nincs párod..aki nem akar segiteni rajtad,nem akar felvállalni az nem a párod. Eljársz hozzá idönként,gondolom ö sosem megy hozzád,

Ez neki teljesen jo.

Elkell költözni otthonrol,másképp nem megy.

Mi amikor a férjemmel eldöntöttük,hogy együtt akarunk lenni 20 évesen,akkor összeköktöztünk, gyűjtöttünk pénzt,vettünk lakást... stb ez a normális szerintem

2018. márc. 9. 07:50
 16/70 anonim ***** válasza:
59%

Fuggo viszonyban vagy es felnott no leverde ovodaszent viselkedsz

Gyava vagy inkabb deprisszioba menekulsz es anyad hibiztatod sajat eletedert

2018. márc. 9. 07:50
 17/70 A kérdező kommentje:

Depresszioba menekulok??? Szerinted nekem ez jo?

Gyulolom az eletem emiatt.

Hogy minden nap bogok es azon kattog az agyam hogy miert ilyen szar minden.

Nem tudom az agyam kikapcsolni. Nem tudok orulni semminek. Minden szar lett. Scippat irtak fel amit szednem kene de mivel szorongasos depressziom van attol fosok hogy mi van ha valami kart tesz a gyogyszer bennem. Ez a depresszio nem valasztas basszus......

Elozonek pedig : Igen nekem is furcsa volt hogy ezt irta. Erdekes. De nem tudok mit kezdeni vele,mert amugy sokmindenben segit.

Tud a betegsegemrol is es tamogat,csak ebben ilyen furcsa valamiert es nem is tudom ezt hova rakni

2018. márc. 9. 07:56
 18/70 anonim ***** válasza:
82%
A diákhitel ilyen kicsi fizuval hogy lehet 20ezer? Én is törlesztek, ezért tisztában vagyok vele. Amúgy lehet 36hónapig kérni, hogy csak a kötelező minimumot fizesd. Első körben én azon lennék, hogy elköltözzek. Utána sorban a többi probléma. Nem muszáj a pasidhoz költözni. Egyelőre elég lenne szobát bérelni. Még ott is nyugisabb lenne.
2018. márc. 9. 07:58
 19/70 A kérdező kommentje:
Nem merem a minimumot fizetni mert kamatozni fog. Inkabb gyorsan leakarom tudni. En valasztottam hogy ennyit fizetek. Emiatt akarok ennyit fizetni igazabol
2018. márc. 9. 08:00
 20/70 anonim ***** válasza:
82%
Gyerekként viselkednek veled, mert agyilag az is vagy. A barátod cserben hagyott, de te ragaszkodsz hozzá. Anyud kihasznál de te ezer okot felsorolsz, hogy miért nem költözöl el. Tudod ha valaki változtatni akar az életén az tud is változtatni. Azt a pénzt amit le kell adnod, költhetnéd egy szobára amit kiveszel. A barátodat meg hagyd ott, hiszen nem számíthatsz rá. Ha ez a válasz sem jó, akkor tűrj tovább.
2018. márc. 9. 08:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!