Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon tonkretesz lelkileg...

Nagyon tonkretesz lelkileg hogy anyuekkal elek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy depresszios idegroncsa tett.

Szorongasos depressziom van. Mig egyetemre jartam folyamatosan ment a magyarazas hogy hagyjam ott. Minden heten orditozott hpgy fejezzem be es dolgozzak. Akkor alakult ki ez a depresszios dolog. Ott hagytam a sulit es en mar minden alja munkat csinaltam anyu miatt. Pucoltam sz*rt mint segednover egy idosek otthonaban,dolgoztam kinai boltban 520Ft-ert. Most talaltam egy jo munkahelyet ahol 680Ft nettot fizetnek es magam osztom be az idom,es irodai munka. Anyu megint b*szogat hogy keveset fizet,hagyjam itt,keressek mast. A pszichiatetnek elsirtam magam mikor kerdezte hogy anyunak mi lenne jo. Mondtam fogalmam sincs. Soha semmi nem jo.Kovet reggel a palyaudvarra,kinyitogatja a leveleim,bejon a furdobe mikor furdok,minden nap talal valamit amivel csesztessen,ha eljovok otthonrol alkor facebookon ir regenyeket. Szerintem anyu is beteg csak nem latja be. 3 ferje volt es mind szetverte. Kidobtak a szemet...persze ezert is en vagyok a szar. Meg olyan vagy mint apad...

Van egy parom aki egyedul el es felhoztam hogy nem koltozhetnek-e hozza mert amugy is 140km-re lakik tolem. De azt mondta hogy ugy akarja ha nem kenyszerbol kell osszekoltozni hanem mert mindketten szeretnenk..

Allandoan ideges vagyok,mindenki irrital,utalom az embereket.

A mozdulataik is idegesitenek. Regen nem voltam ilyen. Gyulolom magam. Gondoltam ongyilkossagra is de felek megtenni. Ugy erzem a sajat agyamba vagyok bezarva es innen nem tud senki segiteni.

Jogra jartam egyebkent,tehat nem bufe szakra.. Mit te

2018. márc. 9. 07:04
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
100%
Egy megoldás van az elköltözés jó messzire. Nincs más megoldás. Az rajtad múlik, hogy megléped vagy sem. Nézz szét a neten, munkásszálló, kiadó szoba, ismerősöknél meghúzódni pár hétig. Csinálj egy tervet, ha kell a fejedben (ha már kutatnak a cuccaid között). Számold ki mennyi idő kell, hogy elhúzz és lépd meg. A pasidat meg dobd, mert egy normális kapcsolat nem ilyen. Miután leléptél irány a pszichológus, hogy ne, hogy ugyanilyen kapcsolatot keress, mint a szüleiddel volt, mert megvan rá az esély.
2018. márc. 9. 09:03
 32/70 anonim ***** válasza:
87%

Azt tanácsolnám, hogy költözz el és dolgozz azért, hogy egészségesebb, nyugodtabb életed legyen. Most ez a legfontosabb! A jelenlegi idegállapotodban úgysem menne a tanulás, meg ott is hagytad már a sulit. Hagyjál több időt magadnak, erősödj testben-lélekben. Ha már elköltöztél és idegileg is rendben vagy, utána jöhet a tanulás is!

Kitartást és szerencsét!

2018. márc. 9. 09:07
 33/70 A kérdező kommentje:

Dehogy 160 ezer....

Nem minden nap tudok 12 orat

Hetfon 6kor indulok otthonrol es 6ra erek haza mert 40 km-re van a munkahelyem.

Kedden ugyanez.

Van mikor tudok 10-12 orat dolgozni de mint emlitettem rugalmas a munkarend. Szoval nem mindig jon ki a 12 ora. Szoval legyszi ne okoskodjatok es osszatok be a penzem. 120-130.000Ftot keresek egy honapban. Ennyibol nem lehet elmenni

Az utolso par hozzaszolonak koszonom!

2018. márc. 9. 09:25
 34/70 anonim ***** válasza:
67%
Nem okoskodok, én is ennyit kerestem, mégis eljöttem 21 évesen... de kifogások ezerrel még mindig :(
2018. márc. 9. 09:31
 35/70 A kérdező kommentje:

Hany evvel ezelott?

Tudod te mennyi egy szoba?

50.000 plusz rezsi.

Egekbe mentek az arak...nem tudom hol elsz

2018. márc. 9. 09:38
 36/70 A kérdező kommentje:

Es en nagyon jol tudom az arakat.

Egyetem alatt alberletben laktam 1 evig. Dolgoztam suli mellett es hitelt kellett felvennem mert nem tudtam egyedul fizetni....

2018. márc. 9. 09:40
 37/70 anonim ***** válasza:
84%
menj ki németorszagba takaritani 1 évre, szállást es étkezést adnak plusz havi 1000 euro, azt mint félre tudod rakni, wgy ev alatt 3.600. 000 forint. kifizeted a diakhiteledet es tanulhatsz. jajjjj de akkor mikor talalkozol a pasiddal? melyikkel is? aki nem akarja azt sem, hogy hozzá koltozz? jaaaa ajkor sirankozz tovabb
2018. márc. 9. 09:51
 38/70 anonim ***** válasza:
74%
De arra nem válaszoltál még mindig, hogy milyen válaszokat vársz??? Miért tetted ki a kérdést?
2018. márc. 9. 09:52
 39/70 A kérdező kommentje:
Uristen de primitiv es szemet ember vagy. Buszke lehetsz magadra!
2018. márc. 9. 09:52
 40/70 anonim ***** válasza:
84%
Itt Angliában tudok neked azonnali munkát, megbízható magyarok. Szállásban is segíthetek. Kb. 1300GBP/hónap megvan.
2018. márc. 9. 09:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!