Nagyon tonkretesz lelkileg hogy anyuekkal elek. Mit tegyek?
Egy depresszios idegroncsa tett.
Szorongasos depressziom van. Mig egyetemre jartam folyamatosan ment a magyarazas hogy hagyjam ott. Minden heten orditozott hpgy fejezzem be es dolgozzak. Akkor alakult ki ez a depresszios dolog. Ott hagytam a sulit es en mar minden alja munkat csinaltam anyu miatt. Pucoltam sz*rt mint segednover egy idosek otthonaban,dolgoztam kinai boltban 520Ft-ert. Most talaltam egy jo munkahelyet ahol 680Ft nettot fizetnek es magam osztom be az idom,es irodai munka. Anyu megint b*szogat hogy keveset fizet,hagyjam itt,keressek mast. A pszichiatetnek elsirtam magam mikor kerdezte hogy anyunak mi lenne jo. Mondtam fogalmam sincs. Soha semmi nem jo.Kovet reggel a palyaudvarra,kinyitogatja a leveleim,bejon a furdobe mikor furdok,minden nap talal valamit amivel csesztessen,ha eljovok otthonrol alkor facebookon ir regenyeket. Szerintem anyu is beteg csak nem latja be. 3 ferje volt es mind szetverte. Kidobtak a szemet...persze ezert is en vagyok a szar. Meg olyan vagy mint apad...
Van egy parom aki egyedul el es felhoztam hogy nem koltozhetnek-e hozza mert amugy is 140km-re lakik tolem. De azt mondta hogy ugy akarja ha nem kenyszerbol kell osszekoltozni hanem mert mindketten szeretnenk..
Allandoan ideges vagyok,mindenki irrital,utalom az embereket.
A mozdulataik is idegesitenek. Regen nem voltam ilyen. Gyulolom magam. Gondoltam ongyilkossagra is de felek megtenni. Ugy erzem a sajat agyamba vagyok bezarva es innen nem tud senki segiteni.
Jogra jartam egyebkent,tehat nem bufe szakra.. Mit te
Azt tanácsolnám, hogy költözz el és dolgozz azért, hogy egészségesebb, nyugodtabb életed legyen. Most ez a legfontosabb! A jelenlegi idegállapotodban úgysem menne a tanulás, meg ott is hagytad már a sulit. Hagyjál több időt magadnak, erősödj testben-lélekben. Ha már elköltöztél és idegileg is rendben vagy, utána jöhet a tanulás is!
Kitartást és szerencsét!
Dehogy 160 ezer....
Nem minden nap tudok 12 orat
Hetfon 6kor indulok otthonrol es 6ra erek haza mert 40 km-re van a munkahelyem.
Kedden ugyanez.
Van mikor tudok 10-12 orat dolgozni de mint emlitettem rugalmas a munkarend. Szoval nem mindig jon ki a 12 ora. Szoval legyszi ne okoskodjatok es osszatok be a penzem. 120-130.000Ftot keresek egy honapban. Ennyibol nem lehet elmenni
Az utolso par hozzaszolonak koszonom!
Hany evvel ezelott?
Tudod te mennyi egy szoba?
50.000 plusz rezsi.
Egekbe mentek az arak...nem tudom hol elsz
Es en nagyon jol tudom az arakat.
Egyetem alatt alberletben laktam 1 evig. Dolgoztam suli mellett es hitelt kellett felvennem mert nem tudtam egyedul fizetni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!