Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon tonkretesz lelkileg...

Nagyon tonkretesz lelkileg hogy anyuekkal elek. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy depresszios idegroncsa tett.

Szorongasos depressziom van. Mig egyetemre jartam folyamatosan ment a magyarazas hogy hagyjam ott. Minden heten orditozott hpgy fejezzem be es dolgozzak. Akkor alakult ki ez a depresszios dolog. Ott hagytam a sulit es en mar minden alja munkat csinaltam anyu miatt. Pucoltam sz*rt mint segednover egy idosek otthonaban,dolgoztam kinai boltban 520Ft-ert. Most talaltam egy jo munkahelyet ahol 680Ft nettot fizetnek es magam osztom be az idom,es irodai munka. Anyu megint b*szogat hogy keveset fizet,hagyjam itt,keressek mast. A pszichiatetnek elsirtam magam mikor kerdezte hogy anyunak mi lenne jo. Mondtam fogalmam sincs. Soha semmi nem jo.Kovet reggel a palyaudvarra,kinyitogatja a leveleim,bejon a furdobe mikor furdok,minden nap talal valamit amivel csesztessen,ha eljovok otthonrol alkor facebookon ir regenyeket. Szerintem anyu is beteg csak nem latja be. 3 ferje volt es mind szetverte. Kidobtak a szemet...persze ezert is en vagyok a szar. Meg olyan vagy mint apad...

Van egy parom aki egyedul el es felhoztam hogy nem koltozhetnek-e hozza mert amugy is 140km-re lakik tolem. De azt mondta hogy ugy akarja ha nem kenyszerbol kell osszekoltozni hanem mert mindketten szeretnenk..

Allandoan ideges vagyok,mindenki irrital,utalom az embereket.

A mozdulataik is idegesitenek. Regen nem voltam ilyen. Gyulolom magam. Gondoltam ongyilkossagra is de felek megtenni. Ugy erzem a sajat agyamba vagyok bezarva es innen nem tud senki segiteni.

Jogra jartam egyebkent,tehat nem bufe szakra.. Mit te

2018. márc. 9. 07:04
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 A kérdező kommentje:
Nem kell kotozkodni...tanacsokat vartam nem bunkozast flegmazast es kioktatast.
2018. márc. 9. 09:55
 42/70 anonim ***** válasza:
61%
Nem olvastam a válaszokat végig, de egy szobát ki tudnál venni!!!!!! Az én anyám is ilyen pedig a fiammal lakunk nála...40 éves vagyok.:D most pl. nincs melegvíz sz.r a csap de azért vesz szekrényt 150.000-ért a koszos gardróbba ahol még világítás sincs. Tuti nem százas.
2018. márc. 9. 10:18
 43/70 anonim ***** válasza:
48%

Kérdező, és? Akkor 50 ezer, mellesleg létezik társbérlet is, vagy csak szoba 20-30-ért.

Ám amíg mindenre van valami "de", addig nem kell nyávogni. Mondom, nem elég szr neked, mert már RÉG leléptél volna. :D

2018. márc. 9. 10:43
 44/70 anonim ***** válasza:
41%
40-es, gondolod, hogy ennyi életképességgel a kérdező el tudna intézni BÁRMIT is odakinn? Akkor nagyon naiv vagy, egy egyszerű költözést nem tud lebonyolítani :D
2018. márc. 9. 10:44
 45/70 A kérdező kommentje:
Jaj istenem. Na jo. Nagyon hulyek vagytok. Foleg az utolso. Ne itt eld ki a frusztraciod :) Szep hetveget es tovabbi csodalatosan szep napot kivanok nektek ☀️☺️
2018. márc. 9. 10:58
 46/70 anonim ***** válasza:
75%

Minden válaszolóval egyet értek. Kérdező leírták neked a lehetőségeket. Neked mindegyik derogál. Erre én azt tudom mondani, amit Dr. Bubo.

[link]

2018. márc. 9. 11:17
 47/70 anonim ***** válasza:
60%
Èn megértelek téged.Ha nem tudsz egyedul elköltözni nincs rá lehetőséged mert mindenki tudja a maga baját,Èn is annak idején elköltöztem a páromhoz otthoni bajok miatt akkor az utolsó megoldás elmész a párodhoz és megkéred hadd költözz oda hozzá.Ha szeret akkor bele egyezzik.Ha valakit szeretünk ott vagyunk melette ès segítünk mindenben amiben tudunk.Te is dolgozol szóval nem kell eltartson.
2018. márc. 9. 11:37
 48/70 anonim ***** válasza:
81%
Neked nincs párod,ne költözz oda,csak néha használni kellesz.. Ez is amitt van h ilyen kapcsolatban vagy, mert már nincs önbecsülésed se és a szar is jo neked mert azt hiszed ez a szeretet h néha ágyba visznek..
2018. márc. 9. 11:49
 49/70 anonim ***** válasza:
40%

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__9182..

Badummtss. 40km-re dolgozik, 140km-re él a barátja, és nem akarja, hogy odaköltözzön.

Vagy kamu az egész, és csak hergeled az embereket unalmadba, csak csak simán életképtelen vagy.

Költözz el. Nem megy? Akkor maradj!

Menj el Hollandiába csövezni, ott úgyis kapsz lakhatást, és még azt hiszem valamennyi pénzt is. Bliccelni meg tudod a vonatokat odáig.

2018. márc. 9. 12:31
 50/70 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a baromságot honnan szedted, utolsó? Hollandiában se lakást se pénzt nem kap a ket szép szemeert
2018. márc. 9. 12:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!