Mi a véleményetek a következő nevekről?
Kislányom fog születni és ezek a nevek vannak "versenyben" :)
Nóra,Fruzsina,Gerda,Amália,Luca,Ninetta
Szerintetek melyik a leghelytállóbb a mai világhoz? Melyik a "túl tucat"?
Előre is köszönöm :)
Mivel azt kerdezted, hogy melyik tucat, arra valaszolnek. Minden masodik kislany baba, akit ismerek, Luca. A rokonsagban az osszes lany baba Luca. Szerintem amugy nem egy nagy durranas az a nev, de valamiert nagyon felkapott. A Nora, ami kb. 20-25 eve volt nagy divat, most megint felkapott lett. Norakat is ismerek, de szerintem az egy kedves, jo kis szolid nev.
Nekem a Fruzsina, Gerda is tetszenek. Nem tucatnevek, van bennuk valami erdekes.
Az Amalia nem tetszik es szerintem nem egy jo nev, mert konnyu csufolni es egy frigid no benyomasat kelti bennem legalabbis. Sajat szemszogembol nezve, en az altalad felsorolt barmelyik nevet tudnam viselni, kiveve az Amaliat...szerintem meg is valtoztatnam.
Most attól függetlenül, hogy én is Nóra vagyok, ez a legszebb. ha nekem nem ez lenne a nevem, Nóra lenne a lányom. Gondolkoztam még a Norinán, de az már nem olyan szép. Elég gyakori a Nóra, de mégse tucat. Szerintem szép elegáns név.
Legyen Nóri:)
17:03 - Nekünk ezek tetszenek :) de köszönöm a véleményedet.
Előtte író: Igen itt viszonylag sokaknak nem tetszik a Ninetta, kezdünk gondolkodni rajta, hogy kiessen.
Amália ne legyen! 2 Amália ismerősöm is van és mindkettőt állandóan Análiának meg Análnak hívják!
A Nóra meg a Fruzsi jó. Nekem a Gerda is tetszik, szép név, de lehet kicsit öreges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!