Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a következő...

Mi a véleményed a következő nevekről?

Figyelt kérdés

Karolina, Kamilla, Karina, Kornélia

Kornél, Tamás, Krisztián, Ádám

2010. nov. 7. 18:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Gyengék, mint a harmat, de főleg a: Kornél, Tamás, Ádám, Kornélia, Karolina, Kamilla
2010. nov. 7. 18:34
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Kamilla és az Ádám az tetszik!:)
2010. nov. 7. 18:46
 3/18 A kérdező kommentje:
magyarul neked a Krisztián, és a Karina tetszik.
2010. nov. 7. 18:49
 4/18 A kérdező kommentje:
mármint az elsőnek :)
2010. nov. 7. 18:51
 5/18 anonim ***** válasza:
Lánynevek közül a Karina tetszik,fiúnevek közül pedig a Krisztián.
2010. nov. 7. 19:13
 6/18 anonim ***** válasza:
igen...első voltam! :)
2010. nov. 7. 19:17
 7/18 anonim ***** válasza:

A lánynevek elég semlegesek számomra. Talán a Karolina és a Kornélia tetszik a legjobban.

A Kornél és a Krisztián nagyon tetszik, a másik kettő szintén semleges kategória. Nem rosszak, de annyira nem is jók.

2010. nov. 7. 19:38
 8/18 anonim ***** válasza:
Lánynévből a Karina tetszik. A lányunk 16 napos és ezt a nevet kapta, a fiúból a Kornél.
2010. nov. 7. 20:09
 9/18 anonim ***** válasza:
Nekem nagykedvencem volt mindig a Kamilla es a Krisztian.Ha a ferjemnek is tetszett volna akkor a 19 hos kislanyomat Kamillanak hivtak volna es a 26 hetes pocaklakomat pedig Krisztiannak.
2010. nov. 7. 20:12
 10/18 anonim ***** válasza:

Hmm. A Karolina régen tetszett, most már inkább olyan semleges, de nem rossz név. A Kamilláról mindig a növény jut az eszembe, nem tetszik. A Karina egész jó. A Kornélia nem tetszik.

A Kornél sem tetszik. A Tamás és a Krisztián nekem nagyon egy kategória- túlságosan tömegnevek, és valahogy a hangzásuk sem tetszik. Az Ádám az egyik személyes kedvencem (kicsit talán elfogult vagyok, egy szívemhez közel álló személyt hívnak így), én ezt választanám.

:)

2010. nov. 7. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!