Mi a véleményed a következő nevekről?
Figyelt kérdés
Karolina, Kamilla, Karina, Kornélia
Kornél, Tamás, Krisztián, Ádám
2010. nov. 7. 18:27
1/18 anonim válasza:
Gyengék, mint a harmat, de főleg a: Kornél, Tamás, Ádám, Kornélia, Karolina, Kamilla
2/18 anonim válasza:
Kamilla és az Ádám az tetszik!:)
3/18 A kérdező kommentje:
magyarul neked a Krisztián, és a Karina tetszik.
2010. nov. 7. 18:49
4/18 A kérdező kommentje:
mármint az elsőnek :)
2010. nov. 7. 18:51
5/18 anonim válasza:
Lánynevek közül a Karina tetszik,fiúnevek közül pedig a Krisztián.
7/18 anonim válasza:
A lánynevek elég semlegesek számomra. Talán a Karolina és a Kornélia tetszik a legjobban.
A Kornél és a Krisztián nagyon tetszik, a másik kettő szintén semleges kategória. Nem rosszak, de annyira nem is jók.
8/18 anonim válasza:
Lánynévből a Karina tetszik. A lányunk 16 napos és ezt a nevet kapta, a fiúból a Kornél.
9/18 anonim válasza:
Nekem nagykedvencem volt mindig a Kamilla es a Krisztian.Ha a ferjemnek is tetszett volna akkor a 19 hos kislanyomat Kamillanak hivtak volna es a 26 hetes pocaklakomat pedig Krisztiannak.
10/18 anonim válasza:
Hmm. A Karolina régen tetszett, most már inkább olyan semleges, de nem rossz név. A Kamilláról mindig a növény jut az eszembe, nem tetszik. A Karina egész jó. A Kornélia nem tetszik.
A Kornél sem tetszik. A Tamás és a Krisztián nekem nagyon egy kategória- túlságosan tömegnevek, és valahogy a hangzásuk sem tetszik. Az Ádám az egyik személyes kedvencem (kicsit talán elfogult vagyok, egy szívemhez közel álló személyt hívnak így), én ezt választanám.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!