Mi a véleményetek a következő nevekről?
Abigél tetszik (van itt olyan kismama, akinek így fogják hívni a kislányát:)), mondjuk nem az én stílusom, de jó.
Auróra: régen imádtam ezt nevet (van egy ilyen nevű magyar punk zenekar, és szerintem ezért, mert tini koromban nagyon csíptem őket), mondjuk mostmár nem adnám, de még mindig tetszik.
Gyöngyvér: ez nem tetszik.
Lukrécia: ez viszont nagyon tetszik, de annyira, hogy ezt megtartanám magamnak, kár, hogy nem ezt a nevet kaptam a szüleimtől.
Ráhel: ez nem igazán, túl bibliai, vagyis nekem konkrétan ez a név egyet jelent a bibliai nevekkel.
Zója: elmegy, se nem tetszik, se nem taszít
Olga: Ezt a nevet mindig is nagyon szerettem.
Abigél - nagyon szép
Auróra - mint szó szép,de névnek elég fura,mintha valami paranormális jelenség lenne
Gyöngyvér - fiús
Lukrécia - komolytalan,nevetséges név
Ráhel - zsidó név,amúgy nekem a hangzása nem tetszik
Zója - olyan,mint a szója
Olga - öreges,nőietlen,csúnya
Az Abigélről a regény és a film jut eszembe, és persze pár hete ADA & ABIGÉL :)))
Az Auróra cirkáló.
A Gyöngyvér nem tetszik.
A Lukrécia Károly bácsiék macskája a Frakkban.
A Ráhel nem tetszik.
A Zója sem tetszik.
Az Olga oroszos, de tetszik, mert ismerek két nagyon kedves és szép Olgát is. Nőies név :)
Ezek közül csak az Olgát adnám a gyerekemnek.
Jesszus de ciki,hogy az Abigélről már én is eszetekbe jutok:D
Nekem amúgy Az Abigél nem kedvenc nevem,leírtam már sokszor,hogy azért adtam a lányomnak,mert
ad 1: mindent vele kapcsolatban az apja tudott meg hamarabb,az Abigél jelentése pedig : az apa öröme
ad 2: egy operaénekes azt mondta,hogy úgy nézek ki mint Szerencsi Éva és nem mellesleg kedvenc lányregényem az Abigél ^^
Az Auróra amúgy a kedvenc neveim egyike:) A terhesség elején,mondtam,hogy Rolóval nekünk 3 hercegnőnk lesz:
Auróra (ergo Csipkerózsika)
Odett ( ergo Hattyúhercegnő)
Helka (ergő Balatoni rege)
Gyöngyvér: nemtudom mit jelent,de nekem olyan kellemes a hangzása és ha így egyszerűen a szó jelentését nézem,hogy a Gyöngy vére,egy gyönyörű fotó jut eszembe,ahol egy sebzett fehér perla vérét adja valakiért ^^
A Lukrécia csak azért nem,de le ne üss,mert mindig a Frakkos fekete cica jut eszembe róla ^^
A Ráhel...nos bibliai név,szerintem szépséges ^^
Olga: az a házsártos banya jut eszembe róla a faluból,de szerintem második névként gyönyörű ^^
és végül Zoya vagy Zója ^^ Daniell Steel Zoya-ját olvasd el,megérted majd miért tartozik a leg-ek közé ^^
Ada és Abi ^^
Lukrécia= Frakkból a macska jut eszembe
Zója= még nem hallottam,de szerintem szörnyű
Auróra= Nekem erről a HArry Pottrer jut eszembe
Ráhel=zsidó név, nem tetszik
Olga= Öreg néniknek
Gyöngyvér= elmegy, se nem rossz, se nem jó
Abigél= az összes közül ez a legnormálisabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!