Mi a véleményetek a következő nevekről?
Ezek közül egyedül az Abigél tetszik.
Régen tetszett a Ráhel is, de mindig az O.V. jut róla eszembe, és Őt ki nem állhatom.
Abigél: a film jut róla eszembe,és a színésznő benne,aki még csak lányka nagyon gyönyörű
Auróra: egy ismerősömet hívják így,szerintem nagyon szép név
Gyöngyvér: nekem ez a név pasis...nem tetszik
Lukrécia: nekem erről Lukrécia Bordsa (vagy hogy kell írni)jut eszembe...ő egy boszorkány volt...ezért adnám
Ráhel: nekem ez olyan semleges
Zója: orosz név ha jól tudom...és az orosz nevek a világon a legszebbek
Olga: hát elég ritka és nekem kicsit olyan...olyan...tényleg öreges...és nem túl tetszetős név
Jah azzal számolj,hogy a magyar emberek többsége nem tudja feldolgozni,hogy Kálmán,Botond,Fruzsina vagy Ágnes lesz...tehát nekik semmi eredeti nem tetszik...annyira magyarok :DDD
Sok-sok boldogságot!!!
Auróra gyönyörű név
a többi nekem nem tetszik, de az a fontos, hogy neked tetszen:)
Mese
Az Abigélt Ada és Abi mellett azért preferálom, mert nagyon birom az NCIS-ből az Abby-t, bár nem biztos, hogy adnám a gyermekemnek.
A Lukréciáról nekem elsősorban a boszorkányok jutnak eszembe (van is valami híres boszi ezen a néven, ha jól emlékszem)
A Gyöngyvér és a Zója meg az Olga nagyon indiferens, semmit nem mond.
A Ráhel nem rossz, ezen elgondolkoznék
Ráhel zsidó név, azt pedig nem adnék a gyerekemnek. Ugyanezen okból Tamás, János, Péter, József, Márk, Eszter, Zsuzsanna stb nevektól is tartózkodnék. Abigél röhejes, Auróra egy orosz cirkáló, Gyöngyvér értelmezhetetlen, Lukrécia frakk ellenfele, Zója egybecseng a zónával Olga meg túl szláv és utcalányos.
Egy apuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!