Mi a véleményed a következő nevekről?
Figyelt kérdés
Karolina, Kamilla, Karina, Kornélia
Kornél, Tamás, Krisztián, Ádám
2010. nov. 7. 18:27
11/18 anonim válasza:
Nálam is a Karina és az Ádám a nyerő.
12/18 anonim válasza:
Nekem a Kamilla és az Ádám tetszik ezek közül.
13/18 anonim válasza:
A második kislányunk(ha kislány lesz) a Karolina nevet kapja. Nagyon tetszik nekünk. Még a Karina is kedvenc.
A fiúnevek közül egyik sem.
14/18 anonim válasza:
Nekem a Tamás jön be egyértelműen. Ha a páromat nem így hivnák, akkor ez lett volna a fiúnk neve.
A felsorolt lánynevek közül még a Kamilla tetszik, esetleg a Karolina.
16/18 anonim válasza:
Szia,nekem egyértelműen a Kornélia tetszik,az én lányomat így hívják,13 éves,nem csak nekünk de a környezetünkben mindenkinek tetszik kivétel nélkül és elég ritka is.A fiú név szerintem az Ádám ami tetszik.
17/18 anonim válasza:
Nekem a lánynevek közül mindegyik tetszik. Szépek, egyszerűek, és nem is túl gyakoriak mostanság.
A fiúnevek közül a Tamás és az Ádám tetszik, de azokból meg olyan sok van!
18/18 anonim válasza:
A lanynevek kozul csak a Kornelia nem tetszik de a tobbi szerintem szep.
A fiunevek kozul az Adam es a Krisztian tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!