Másnak is ellenezték a házasságot a szüleik, mikor megtudták, hogy összeházasodnak?
Mondjuk én hótziher, nem vennék lakást senkiel, akivel nem éltem együtt egy percet sem.
Lepontozhatsz, de ez az igazság.
9 év ide vagy oda, NEM ismeritek egymást. Teljesen más szülőkkel lakni hogy ott van a másik is néha, meg teljesen más tök kettesben.
Ezért kell leválni a szülőkről ilyen 18 évesen. Nekem igazi tyúkanyó típus az édesanyám, máig rengeteg mindenben segít, ha megkérem, de esetleg nem tudunk beszélni 2 hétig egy szava nincs, tudja hogy intéznem kell az életemet. Ehhez kellett az, hogy hamar elköltözzek otthonról, bizonyítsam, hogy képes vagyok önállóan élni, illetve hogy dolgozzak már egyetem mellett, így anyagilag is független legyek.
27 éves korodig voltál a kicsi lánya, aki a kis barátjával lakott a házában és lehet, hogy néha beadott kicsit a rezsibe, meg jobb napokon kiporszívózott a szobájában. Hogy kezeljen így felnőttként?
Én 27 éves koromra középvezetőként dolgoztam, saját lakásom volt, 9 éve egy fillért nem kaptam szüleimtől (pedig volt, hogy havi 20 ezer forintom volt kajára a kollégista időkben), magam intéztem mindent, üzleti utakra jártam.
Sokan annyira nem önállósodnak, hogy egy hetes görögországi nyaralást nem tudnak egyedül megszervezni, de már gyerekük van. Nem irigylem azokat a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!