Van itt olyan, akinek a szülei ellenzik/ellenezték a kapcsolatát?
Én nem vagyok meleg, mégis azokat a kapcsolataimat, amiket én nem elleneztem, ellenezték. Az első barátnőmnél a család nem tetszett (szegény család volt). Pedig Apu is szegény nőt vett el, és ő sem volt gazdag sosem...
A második, na az tetszett nekik, mert erdélyi volt. (Erdélyi, aha, lóizét. A határtól 12km-re Romániában lakott, egy kis faluban, amíg át nem jött Magyarországra. És a baráti körében az volt a mérce, hogy kinek a pasija mennyire "nyugati". Ő velem alig-alig állt meg, egy német pasi, na az már valami volt. Nem is tartott sokáig a kapcsolat...)
A harmadik lány se tetszett nekik, részben a családja miatt (nem volt 8 merci a garázsban, meg hát garázs sem volt :)), részben a stílusa miatt. Ebben végülis igazuk volt, ámbár ki tudja, nem önbeteljesítő jóslatként működött-e a folyamatos véleménynyilvánításuk.
Nekem Édesanyám nem szerette a páromat, mert mindketten elég erős egyéniségek, én meg nem vagyok az. Anyukám szerint a párom nyom el engem, a párom szerint anyukám. Amíg össze nem házasodtunk, a barárom (most már férjem) nagyon szerette volna, hogy elfogadja, aztán fordult a kocka. Az esküvőnk óta anyu megbékélt, viszont ezután sokáig a férjem zárkózott el. Ennek három éve.
Most úgy tűnik, rendeződni kezd a helyzet, legalábbis igyekeznek mindketten, mert tudják, hogy nekem ez nagyon fontos.
Nekem többször ellenezték, így felnőtt fejjel már belátom, hogy minden alkalommal teljesen jogosan. Az elsőnél, a nagy korkülömbség volt a baj, én 14 voltam, a fiú 21. Nem értették a szüleim, hogy mit akar egy normális 21 éves fiú, egy 14 éves gyerektől. Igazuk volt, nem volt normális a fiú. A másodikkal az volt a baj, hogy egy léhűtő volt, akkor még sulisok voltunk, nem tanult, lógott, nem érdekelte semmi, látszott, hoyg nem lesz belőle soha semmi az életben. Ebben is igazuk volt. A harmadik scrácot nagyon szerették eleinte, okos volt, uidvarias, de velem rosszúl bánt, sokat szenvedtem miatta, ezért nem örültek neki, mikor kibékültem vele. Ebben is igazuk volt. Sosem szóltak bele igaázból, nem tiltottak el, még 14 évesen se, csak elmondták a véleményüket. Mindegyikkel azért lett vége, mert én is beláttam, ugyanazokat a dolgokat.
Biztos vannak esetek, mikor a szülők alaptalanul tiltakoznak( ez szülőtől függ), de nálam mind jogos volt.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!