Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, akinek a...

Van itt olyan, akinek a szülei ellenzik/ellenezték a kapcsolatát?

Figyelt kérdés
Ha volt, mi lett belőle, mi volt a kifogásuk, nekik volt igazuk stb. Mindent írjatok le, amit le akartok!
2010. nov. 30. 07:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem most van egy 12 évvel idősebb pasim, aki szorgalmas, jóindulatú, rendes ember. Kezdetben mindenki ellenezte a családomban, pedig nem is tudtak róla semmit. Nem is érdekelte őket. Kitartottam mellette, hogy szeretem, és ő is szeret engem, és mostmár nagyjából mindenki elfogadta, sőt meg is szerették. Egyedül apukám nem akar hallani sem róla, pedig az ég világon semmit sem tud a páromról...Szerintem ez mostmár csak makacsság. Bízok benne, hogy idővel megismerkednek és rendbejön minden. Apám már máskor is ellenzett egy kapcsolatomat, olyannyira hogy szakitáshoz vezetett... Tudom, azt hogy különben is vége lett volna, de biztos hogy emberibb módon.
2010. nov. 30. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!